Dnevni horoskop za 6. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 6. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pokušajte da ostanete u balansu, nemojte skliznuti u samoću, ostanite okruženi voljenim ljudima. Dozvolite voljenima da pokrenu pozitivnu energiju u vama i da vam budu podrška dok se odmarate i prikupljate energiju za nove poslovne i privatne ciljeve.

Bik

Ukoliko možete iskoristite drugu polovinu jula za odmor, ali nemojte ući u destruktivni krug prepuštanja svakodnevnim zadovoljstvima, tako da u potpunosti izgubite želju za radom. Usmjerite pažnju na kućne poslovne.

Blizanci

Lagano se fokus pomjera sa posla na privatan život, mnogi Blizanci će u prvoj polovini jula potpisati važne poslovne ugovore. Ovakve promjene donose vam olakšanje, možete da se opustite i posvetite privatnom životu.

Rak

Rakovi uživaju u letu, rođendanu i trude se da ostanu pozitivni. Na vama je da vidite pozitivnu stranu solo života, uživajte maksimalno. Ljude koji su u vezi očekuju manji izazovi na polju komunikacije, morate saslušati partnera i stvoriti kompromis.

Lav

Potreban vam je odmor, prva polovina godine bila je izuzetno intenzivna. Pokušajte da organizujete važne poslovne sastanke u prvoj polovini mjeseca da biste se kasnije opustili i uživali. Generalno gledano očekuje vas pozitivan mjesec.

Djevica

U oblasti ljubavi jul će donijeti neke zanimljive izazove. Ako ste u vezi, moguće su manje tenzije ili nesporazumi sa partnerom. Važno je da komunicirate otvoreno i iskreno da biste prevazišli ove probleme.

Vaga

U oblasti ljubavi jul će donijeti stabilnost i harmoniju za Vage. Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom će biti snažan i pun ljubavi. Oboje ćete se truditi da razumijete jedno drugo i podržavate se u svim situacijama.

Škorpija

Otvorena komunikacija će biti ključna da biste prevazišli eventualne nesporazume ili tenzije. Slobodne Škorpije mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja.

Strijelac

Pred vama je intenzivan i zanimljiv mjesec, prepustite se svom avanturističkom duhu. Slobodni će uživati u novim poznanstvima, imate priliku da upoznate kreativne ljude koji će u vama podstaknuti pozitivnu energiju.

Jarac

Nemojte ponavljati greške iz prošlosti i ulaziti u odnos sa osobom koja je zauzeta. Jarčevi u vezi i braku mogu imati manje nesuglasice sa partnerom, imate utisak da vas partner ne poštuje i da ne želi da čuje vaše želje.

Vodolija

Nemojte se opterećivati svakodnevicom, razmislite o tome šta vam donosi dugoročnu korist i kakvo vam ponašanje olakšava život i pruža mir na duže staze. Ostanite otvoreni u komunikaciji.

Ribe

Vaše kreativne sposobnosti će biti na vrhuncu pa iskoristite ovaj period da izrazite svoju umjetničku stranu. Otvorite se za saradnju sa kolegama i razmjenjujte ideje. Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana