Dnevni horoskop za 6. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 6. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili da vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije. Predostrožnost može da vas zaštiti od pogrešnih poteza.

Bik

Upotrijebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere. Jasno vam je da neko ugrožava vaše poslovno-finansijske interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat.

Blizanci

Brinete bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima. Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu.

Rak

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje.

Lav

Ne želite utjehu, ali nažalost ono što se dešava između vas i partnera podsjeća na unaprijed “režiranu predstavu”. Primjećujete da neko ima negativan uticaj na vaše saradnike. Stoga, nemojte učestvovati u polemikama.

Djevica

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.

Vaga

Nema potrebe da iskušavate osobu sa kojom se nalazite u ljubavnoj ili prijateljskoj vezi. Ublažite svoje kriterijume. Uporno izbjegavate susret sa osobom koja ima posebne zahtjeve i negativan stav o vašim poslovnim rezultatima.

Škorpija

Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu.

Strijelac

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje.

Jarac

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Iznenadite svog partnera na način koji prija zajedničkim potrebama i ukusu. Vaši saradnici imaju različito mišljenje o rješavanju zajedničkog problema. Potrebno je da osmislite dobar plan.

Vodolija

Bez obzira na grešku koju ste učinili, izbjegavajte varijantu samokažnjavanja ili osamljivanja. Ignorisanjem poslovnih problema ne možete učiniti ništa korisno. Linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rješenja.

Ribe

Ukoliko vam je teško da kontrolišete svoje emocije i reakciju pred bliskom osobom, izbjegavajte provokativne situacije. Pokušavate da odložite poslovnu situaciju koja zahtijeva dobru procjenu i dodatnu koncentraciju. Važno je da imate ubjedljive argumente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana