Dnevni horoskop za 6. april

G.S.
Dnevni horoskop za 6. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Prelomni trenutak u vašem romantičnom životu mogao bi biti na horizontu. Crveni Mjesec bi vam mogao donijeti priliku da se zbližite više nego ikada prije, ili da se razbijete kao varnice na vjetru. Međutim, ako ste u vezi, čini se da je ovo uzbudljivo vrijeme jer bi izjava ljubavi, odluka da zajedno živite, vjeridba ili čak brak mogao biti u toku.

Bik

Bez obzira da li ste zaposleni ili ne, biće “velikih pomaka” za vas i vaš posao. Bićete zauzeti više nego ikad, jer ćete žonglirati sa mnogo različitih radnih obaveza. Možda ćete završiti važan projekat ili preuzeti više za svog šefa. Ako tražite posao, sada za vas može doći pozitivnije vrijeme.

Blizanci

Ovo doba godine zvuči posebno prijatno za vas lično i romantično. Ne samo da ćete biti motivisani da uživate u hobijima, sportu i zabavi, već ćete biti i raspoloženi za ljubav. Ako ste slobodni, sada je vrijeme da pronađete nekoga ko raspiruje vatru u vašem srcu.

Rak

Crveni Mjesec će osvijetliti vašu prošlost, kao i vašu porodicu, nasljeđe i vaspitanje. Ovo vas može navesti da obratite pažnju na konkretnu situaciju u porodici ili roditeljstvu. Međutim, on takođe ističe da bi se ista količina energije umjesto toga mogla usmjeriti na kuću ili nekretnine.

Lav

Sada nije vrijeme za bilo kakav strah. Bilo da radite na velikom projektu ili inicijativi, ili možda finalizujete detalje kritičnog ugovora, pun Mjesec će vam donijeti nalet uzbudljivih ideja koje će vam dati energiju da svoju viziju emitujete svijetu.

Djevica

Promjena prihoda je zagarantovana otprilike u ovo vrijeme za Djevice. Pun Mjesec daje energiju vašem sektoru prosperiteta, pružajući vam priliku da unovčite i procijenite svoj budžet. To može biti u obliku povećanja plate, ponude za novi posao ili sporedne gužve.

Vaga

Vage, moć je u vašim rukama! Ovaj pun Mjesec mogao bi da najavi završetak značajnog ličnog projekta ili poduhvata na koji ste bili veoma usredsređeni, a koji za vas znači cijeli svijet.

Škorpija

Škorpija, vrijeme je da malo usporite. Mjesec će vam govoriti da se opustite i napravite pauzu da biste se odmorili. Iako se vjerovatno osjećate malo izgorjelo, ovo će vam dati vremena da u samoći razmislite gdje ste u svom životu i gdje biste željeli da idete.

Strijelac

Život ne može biti samo posao, pa je vrijeme da se malo zabavite! Pun Mjesec će dati energiju vašem društvenom životu i ispuniti vaš kalendar uzbudljivim događajima. Upoznajte prijatelje i upoznajte nove ljude da biste izbjegli preopterećenje.

Jarac

Jarac, spremite se na ozbiljne poteze! Crveni Mjesec će osvijetliti vašu karijeru i nasljeđe, vjerovatno kroz predstojeću recenziju, unapređenje ili ponudu za novi posao. Kao rezultat toga, naglašavamo, da razmišljate o tome šta biste željeli da unaprijedite sljedeće, kao i da odvojite vrijeme da razmislite o tome šta ste postigli u protekloj godini.

Vodolija

Vodolije, vrijeme je da istražite novu teritoriju i dosegnete nove visine. Pošto će vas ovaj pun Mjesec učiniti posebno radoznalim za svoju budućnost, savjet za vas je da idete dalje umjesto da čekate! Ali ovo može značiti različite stvari za različite Vodolije.

Ribe

Istina će se najvjerovatnije otkriti. Mjesec će naglasiti gdje se nalazite u značajnom poslovnom ili romantičnom partnerstvu. Objašnjenje je jednostavno: mogli biste postati bliži nego ikada ranije, ili biste mogli odlučiti da se raziđete jer niste na istoj strani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana