Dnevni horoskop za 5 oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 5 oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Osjećaj kontraritma mogao bi da prati većinu Ovnova. U jednom trenutku sve ide po planu da bi se već sljedećeg trenutka mogli očekivati problemi. Ništa drugo ne preostaje nego da radite strpljivo.

Bik

Svi procesi su danas usporeniji, teže funkcionišete, umaraju vas tuđe greške i propusti, ali tu se ništa ne može. Pokušajte da ne ulazite u konflikte i rasprave sa bliskim poslovnim okruženjem.

Blizanci

Ako pravite nove dogovore, iako vam bude izgledalo da je sve u redu, ipak provjerite sve stavke ugovora prije potpisivanja. Imaćete prilika za nova poznanstva, flert i uživanje u neobaveznoj komunikaciji.

Rak

Nadređeni vas mogu požurivati po pitanju nekih od obaveza, naročito ako treba srediti neku papirologiju ili se pozabaviti važnim dokumentima. Bez nervoze krenite korak po korak da ih rješavate.

Lav

Promjene u dogovorima će vas nervirati tokom ovog utorka, a izvjesno je da ćete morati često da razgovarate sa ljudima koje biste najradije zaobišli u širokom luku. Neke situacije vas opterećuju.

Djevica

Vaše raspoloženje nije baš na nekom nivou, jer ste dosta opterećeni poslom i novčanim pitanjima. Nije baš najpovoljniji dan za ozbiljne razgovore i prebiranje po neispunjenim ljubavnim očekivanjima i obećanjima.

Vaga

Nemojte se nervirati ukoliko neke poteze danas budete morali više puta da ponovite. Bitno je da na kraju sve uspijete da kako-tako završite. Ukoliko možete da popravite nešto u odnosu sa voljenom osobom, uradite to.

Škorpija

Veliko mentalno opterećenje očekuje Škorpije danas, a mogući su i zastoji u realizaciji. Izdržite, uskoro nailazi bolji period. Morate sami da se pozabavite svojim unutrašnjim raspoloženjem.

Strijelac

Iako će vam biti potrebno dosta truda i danas, ipak ste u periodu kada možete maksimalno korektno i odgovorno sve postići. Samo dobro zasučite rukave. Od vas i vašeg raspoloženja zavisi mnogo toga.

Jarac

Nije isključeno da budete kritikovani od strane autoriteta danas zbog nekih propusta koje ste napravili, najvjerovatnije vezano za papirologiju. Istrpite. Nema naznaka nekih značajnijih promjena na vašem ljubavnom planu.

Vodolija

Nije povoljno vrijeme za poslovna putovanja, moguća su kašnjenja, problemi sa dokumentacijom i teško ostvarivanje kompromisa, pa se potrudite da odložite za neki drugi dan.

Ribe

Dosta naporan dan je pred Ribama, što po obimu obaveza što po pitanju komunikacije sa osobama koje su dosta teške za saradnju, pa je savjet da izbjegavate bilo kakve rasprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana