Dnevni horoskop za 5. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 5. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Situacija se okreće u vašu korist. Predstoji vam uspjeh u davno započetom projektu. U igri je veliki novac dajte sve od sebe. Stižu informacije koje će vam pomoći da se konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strijelca. Problem sa sinusima.

Bik

Iako ste čvrsti u stavovima, to ne mora da bude loše. Imate jasan cilj šta želite u poslu. Slijedi vam veliki novčani dobitak! Od stalnih promjena na emotivnom polju može da vas zaboli glava. Vi volite ipak sigurnost. Kad je u pitanju zdravlje, moguća urinarna infekcija.

Blizanci

Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da se okrenete unutrašnjim vrijednostima. Spremite se za nove poduhvate, period odmora je iza vas. Dobro ste raspoloženi za ljubav u današnjem danu. Međutim, Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. Respiracija pluća je slaba.

Rak

Skloni ste drami. Izbjegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite dalje da zadržite radno mjesto. Partner čini sve da vas opusti, ali izgleda ne vrijedi. Uzvratite mu nekim sitnim poklonom. Treba vam relaksacija blizu vode.

Lav

Dosta ste opušteniji nego do sada. Više ne trpite nikog, posebno šefa koji nije dobar niti razuman za vas. Možda baš vi dobijete njegovo mjesto. Ako ste u vezi sa Strijelcem ili Rakom, onda su moguće sitne prepirke. Ostalima sljeduje miran dan, bez problema. Problem sa rukama, šakama. Može biti od išijasa.

Djevica

Vi ste sada u pozitivnom radnom danu i to ne propuštajte. Ako ne zaradite veće pare, onda barem se kvalitetno odmorite od aktuelnih projekata. Razmišljate o neostvarenim ljubavima, čeka vas realnost, a to je vaša dugogodišnja veza. Tu je zapravo sve što vam treba. Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

Vaga

Pedantnost i preciznost u radu je tu, ali niste raspoloženi za komunikaciju sa okolinom. Povlačite se u sebe, tako prikupljate dovoljno energije. Analitični ste prema partneru i vašem odnosu uopšte. Skloni ste da ponekad pridikujete. Razdražljivi ste. Opustite se!

Škorpija

Odredite priorite. Koncentracija će vam pomoći u tome. Saradnici su navikli da od vas dobijaju gotova rješenja, vi ste sami krivi za to. Očekujte početak dobro komunikacije koji može dovesti do zbližavanja sa jednim Rakom. Manja nervoza.

Strijelac

Iskoriste ovaj posebno srećan dan u vašoj karijeri. Može vam donijeti povoljne prilike i uspjeh. Stižu do vas informacije koje će vam pomoći da odlučite između dvije osobe. Osjetljivi ste i razdražljivi.

Jarac

Niste raspoloženi danas da radite. Morate biti usmjereni više na sebe i posvetiti se projektu koji je ispred vas. Obuzdajte sebe oko raznih prohtjeva koji nisu drugima jasni. Možda uspijete da šarmirate nekog Bika. Odmarajte se uz knjigu ili film.

Vodolija

Volite estetiku, lijepo i umjetnost. Ne bi bilo loše da se bavite takvim stvarima. Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Raka ili Lava. Sa Blizancem imate ljubavnu vezu. Ali nije to osoba sa kojom radite, već neko ko vam je duži period prijatelj. Osjetljiv vam je stomak.

Ribe

Obuzima vas osjećaj sigurnosti, hrabro istupate u svijet poslije toliko vremena. Hvatate se u koštac sa teškim zadacima. Zaboravili ste na ljubav. To je ono što vas kao jednu suptilnu osobu čini posebnom. Prihvatite udvaranje jednog zainteresovanog Jarca. Slaba psiha.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana