Dnevni horoskop za 5. april

G.S.
Dnevni horoskop za 5. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Vi ste neko ko zna da bude i humorističan pa ćete tako i započeti dan na poslu, koji vam ipak sve znači. Volite da radite. Želite po svaku cijenu nekog da usrećite, posebno oni Ovnovi koji su slobodni. Koristite humor u iscjeljenju.

Bik

Mislite da možete sami. Potrebna vam je podrška prijatelja. Ovdje je važno da vam pomognu finansijski. Podrška ide od Ribe, Ovna ili Vage. Iznenadni susret i veza sa jednom Vodolijom. To će biti velika strast.

Blizanci

Mislite da možete da uživate, ali ipak niste imali sreće. Moraćete danas napornije da se trudite i radite. Učite da budete tolerantniji prema voljenoj osobi. Mnogo toga dijelite, pa nije zgodno da budete strogi. Plivanje je preporuka dana za bolje zdravlje.

Rak

Obaveze koje imate prihvatate odgovorno. Dok god ste vi vođa, predvodnik na poslu, ta firma, radna organizacija ima uspjeha i stabilnosti u radu. Partner je ponekad agresivan prema vama. Vjerovatno ste flegmatični. Debelo crijevo vam je osjetljivo.

Lav

Sebe ili veličate ili ste totalno lijeni i nezainteresovani. Pokrenite se, poziv iz zemlje sa sjevera Evrope vam mijenja radni elan. Važno je da niste u sukobu sa partnerom. Često se nadmećete ko je veći šarmer. Danas je dobro da se bavite vježbama za istezanje.

Djevica

Vaše raspoloženje ne smije da utiče na rad. Imate veliki pritisak na poslu, ali se dobro držite. Kolege vas podržavaju. Partner koji bi vam pomogao o poslu bi bio onaj pravi. Slaganje sa Bikom ili Vagom. Čuvajte se raznih alergija na hranu.

Vaga

Radi vam šesto čulo. Vi čujete i vidite ono što drugima promiče ispred očiju. U prednosti ste i iskoristite to pozitivno. Pokazujete prave emocije i partner je srećan. Izbjegavajte pretjerani umor. Opustite nervni sistem. Masaža je pravo rješenje.

Škorpija

Samodisciplina je na vrhuncu. Spremni ste da kažete “ne” svemu što remeti vaše ciljeve. Sve što ima smisao, dolazi u obzir. Nije važno šta drugi misle, vi svoju vezu čuvate i jačate. Vitalni ste, bez teškoća.

Strijelac

Želite svima da pomognete. Bilo bi dobro ostati hladne glave i koncentrisan na trenutne zadatke. Produktivni ste. Želite nešto novo, nešto što će vas pokrenuti. Svakodnevica vas ubija. Meditacija će pomoći.

Jarac

Neki od vas mogu da uvedu drastične promjene u svoje odluke. Želite da pomognete. Lijepo je raditi u zajednici, ali samo ako ste vi šef. Danas ste romantični. Vaša okolina je iznenađena. Srećni su zbog toga, i vaš partner takođe. Loša cirkulacija.

Vodolija

Glava vam je puna svježih ideja. U glavi kao u košnici sve zuji. Oštri ste, ali i pažljivi. Želite da ovo uspije. Energija je na zavidnom nivou i sve ide glatko. Komunikacija teče u pravom smjeru. Savršen dan za vježbe i sitne poslove.

Ribe

Zadaci koji se ponavljaju počinju da vas guše. Nemate snage, a ni volje da radite jedno te isto iz dana u dan. Ukoliko želite da vaša veza uspije, onda više dajte nego što očekujete da primate. Potreban vam je izazov. Muči vas prošlost i to vas guši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana