Dnevni horoskop za 4. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 4. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Osjećate da ste na gubitku zbog rezultata koji su vam se pokazali dovoljno otvoreno. Ostali članovi vas prate u neku ruku.

Bik

Nije sve tako loše kao ranije. Odbojnost partnera nije sama postavljena. Imali ste inicijacije od ranije za događaje koje ne možete da zaobiđete.

Blizanci

Nalazite se u toku pregovora za nešto više i nemate namjeru da se odugovlači sa bitnim detaljima vašeg poslovnog plana.

Rak

Porast novca vam dolazi i na to ste se već pripremili. Nemate dosta loše mišljenje o onome što radite mada smatrate da to uvijek može mnogo bolje.

Lav

Cilj kojim ste odavno počeli da težite može da vam napravi solidan zaokret u karijeri. Osjećate se dosta moćno.

Djevica

Još se niste opredijelili na svoj prvi korak naprijed kada je jedna Vaga u pitanju. Više se vodite stavom da se sve odvija jednim suptilnijim tokom bez moranja na nešto.

Vaga

Odlično društvo u kome možete da iznesete svoje trenutno raspoloženje je ono što vam se dopada, a naročito ukoliko se tu nađu predstavnice ljepšeg pola.

Škorpija

Osjećate da ste dovoljno dobro uspostavili komunikaciju sa osobom suprotnog pola i da se pripremate za nešto umjereniji razgovor sa partnerom.

Strijelac

Nije sve u vašoj seksualnosti. Potrebno je nešto više da biste mogli da imate izuzetno pozitivan stav za vašu emotivnu stranu.

Jarac

Osjećate da ste dovoljno lekcija položili, ali vaš asketski način raspoloženja za svaki propust daje jači utisak za vaše trenutne probleme.

Vodolija

Volite slobodu pa se tako i ponašate. Niko ne može da vas ima zasigurno u onom ambijentu kako razmišlja sve dok se vi sa tim ne složite.

Ribe

Partner želi da se osjeća slobodno pa i vi sa druge strane. Morate da shvatite da ovo ne nosi pozitivan stav niti razrješenje situacije u kojoj se nalazite.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana