Dnevni horoskop za 4. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 4. novembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Bik

Brinu vas emotivne dileme ili loš predosjećaj koji imate u vezi sa jednom bliskom osobom. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Uspješni rezultati podrazumijevaju timski rad i povjerenje. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Blizanci

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mjesto. Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos. Potrudite se da poboljšate kondiciju.

Rak

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Djevica

Ne možete da promijenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate teške riječi pred voljenom osobom. Očekujete pozitivan odgovor u rješavanju nekih spornih situacija. Važno je da procijenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Prijaće vam neka omiljena zabava kao recept za dobro raspoloženje.

Vaga

Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Izbjegavajte naporne ili stresne situacije.

Škorpija

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je vaša prednost u tome što izbjegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Strijelac

Vještim potezima umijete da ostvarite svoje emotivne namjere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmjehujete. Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Vodolija

Avantura može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredijelite za poznato društvo. Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa jednom osobom. Prijaće vam rekreacija ili hobi.

Ribe

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Nečija priča prema vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti. Potrebno je da poboljšate kondiciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana