Dnevni horoskop za 4. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 4. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Budite umjereniji u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Bik

Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava vašu emotivnu naklonost i volju. Saradnici ne ispunjavaju svoj dio obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspjeh i vašu motivaciju. Uživajte uz sadržaje koji vas opuštaju i relaksiraju.

Blizanci

Djelujete zabrinuto. Ali izbjegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Imate predosjećaj da vas neko zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Rak

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Lav

Neko vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Budite promišljeni.

Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Djevica

Ne razumijete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbjegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji, koje se teže uočavaju. U večernjim satima prijaće vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Vaga

Neko je na vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju.

Nečija usluga ima veliku cijenu, stoga tražite jednostavnije rješenje ili povoljniju poslovnu varijantu.

U večernjim satima prijaće vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Škorpija

Očekuje vas nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima.

Potrudite se da razriješite svoje unutrašnje konflikte.

 

Strijelac

Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u vašem odnosu, nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešno ponašanje.

Očekuje vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje.

Prijaće vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Jarac

Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje ljekovito.

Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo.

Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Vodolija

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe na takav način. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Ribe

Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i emotivne žaoke samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana