Dnevni horoskop za 4. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 4. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Pozitivna energija i radni elan neće izostati ni ovog dana kod većine Ovnova. Moguć je veći finansijski priliv. Iznenadite dragu osobu nekim poklonom, izađite negde u provod, posvetite jedno drugom što više zajedničkih trenutaka.

Bik

Bavite se dogovorima, ali ne donosite odluke na brzinu. Vrijeme vam ide naruku. Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno, vrlo moguće je da vas tu očekuje neko prijatno iznenađenje.

Blizanci

Ukoliko ste već isplanirali najveći dio današnjih obaveza potrudite se da ih realizujete, ali moguće je da vam iskrsne neka neodložna od ranije koju ste možda zaboravili.

Rak

Povoljan dan je da Rakovi izađu na kraj sa svim zacrtanim obavezama bez većeg opterećenja. Odličan dan je pred vama i na ljubavnom planu. Posvetite se opuštanju i uživanju u zajedničkim trenucima sa vašom dragom osobom.

Lav

Posvetite se prvenstveno onim aktivnostima vezanim za dugoročne planove. Očekuje vas podrška autoriteta. Opušten i miran dan je pred vama za uživanje u romantičnoj atmosferi sa osobom koju volite.

Djevica

Poziv za druženje i bolje upoznavanje može vam pristići od osobe koju ste nedavno upoznali preko društvenih mreža ili u krugu prijatelja. Nemojte ništa požurivati. Moguća glavobolja.

Vaga

Vagama će danas dosta vremena biti potrebno za aktivnosti vezane za neke nezavršene formalnosti i papirologiju jer su kratki rokovi u pitanju. Bez naznaka nekih značajnijih dešavanja u vašem ljubavnom životu.

Škorpija

Neke iznenadne poslovne aktivnosti vas mogu dodatno pokrenuti i motivisati, ali i mentalno opteretiti jer nećete biti sigurni da li sve možete postići. Planirajte neko zajedničko putovanje ili izlet.

Strijelac

Nema razloga da se nervirate zato što i tokom prvog dana vikenda može iskrsnuti nešto što morate da završite. Neko od starih saradnika može vas razočarati, izdati vaše povjerenje.

Jarac

Sve poslovne obaveze koje imate za danas mogu vas dodatno iscrpiti, ali ako je za utjehu sve ide ka pozitivnom razrješenju, stoga izdržite. Ukoliko budete imali snage i volje nije loš dan da se posvetite i ljubavnoj sferi.

Vodolija

Moguće je da vam iskrsne nova poslovna ponuda danas o kojoj svakako treba dobro razmisliti jer je nešto totalno novo. Pozovite zajedničke prijatelje u posjetu, družite se, prijaće vam širi krug ljudi.

Ribe

Ovaj dan ne bi trebalo da vam donese neke poteškoće u realizaciji onog što ste planirali. Ovaj dan valjalo bi iskoristiti i priuštiti sebi malo oduška od svega. Možda izlazak ili druženje sa prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana