Dnevni horoskop za 31. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 31. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Poželjećete da nikome ne polažete račune, čak ni nadređenima. Obratite pažnju na partnerove potrebe, jer je on zahvaljujući nekim vašim prethodnim postupcima na dobrom putu da dokaže sebičnu stranu svoje ličnosti. A to vam se nikako neće dopasti. Moguća upala krajnika.

Bik

Ovo je pravi dan za ozbiljne razgovore i planove, imaćete podršku nadređenih. Zavirićete duboko u svoje srce i tražiti odgovor na mnoga pitanja. Ako ste slobodni, od provodadžisanja nema ništa. Moraćete sami da krenete u akciju, očekujte podršku bliskih osoba.

Blizanci

Spremni ste da uđete u rizičan posao. Nadate se profitu. Za vas će ovo biti vrlo miran i harmoničan dan. Bićete raspoloženi da svom partneru date najbolji dio sebe. Svoje slobodno vrijeme provodićete u prijatnoj komunikaciji. Nazeb, blaža prehlada.

Rak

Finansije su vrlo napete, a poslovi u zastoju. Obostrano povjerenje vlada u vašoj emotivnoj vezi i u ovom danu neće biti nekih većih problema. Komentari i savjeti su vam možda potrebni, ali nikako kada je vaš ljubavni život u pitanju. Prisutna nervoza.

Lav

Okolnosti koje vam se nameću zahtijevaju opreznost u poslovanju. Niste spremni za kompromis, a zahtijevate ga od partnera. Takvo vaše ponašanje može rezultirati partnerovim ispadom. U poslovnom okruženju se krije vaš tajni obožavalac. Povišena temperatura.

Djevica

Zbog nedostatka samopouzdanja i inicijative propustićete puno mogućnosti za uspjeh. Ako se odvažite i istrajete, na kraju može ispasti mnogo bolje nego što ste u prvi mah pretpostavili. Seksualni život je vrlo dinamičan i pun nepredviđenih okolnosti.

Vaga

Recept za poslovni uspjeh glasi: budite na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ni vi ni vaš partner ne spadate u kategoriju ljudi koji se zadovoljavaju običnim potrebama. Funkcionišete gotovo besprijekorno. Ukinite masnu brzu hranu. Obratite pažnju na vaše najbliže.

Škorpija

Opterećenost finansijama prijeti da pređe u hroničan problem. Vaša okrenutost ličnim interesima nije nešto što će oduševiti partnera i on manje nego ikad ima potrebu da vas prati i ugađa vam. Uključite ga u svoje planove, imajte razumijevanja za druge.

Strijelac

Spremni ste na velika poslovna ulaganja i nećete pogriješiti, osjećate da možete postići sve. Postajete svjesni činjenice da pored sebe zaista imate nekog vrijednog pažnje i dostojnog planiranja zajedničkog života. Sitni problemi s partnerom zbog obostranog pretjerivanja.

Jarac

Sačuvajte svoje ideje za sebe kako ih drugi ne bi prisvojili. Ako ste među onima koji su nedavno prekinuli vezu, već osjećate poboljšanje, vraćate se sebi. Možete sresti osobu koja će biti vrlo zainteresovana za dalji kontakt sa vama. Sitnije povrede.

Vodolija

Sada nije trenutak da tvrdoglavo istrajavate u realizaciji poslovnih ideja. Zaista ćete uživati, a partner će dati sve od sebe da vam dan bude nezaboravan. Ovo je jedan od rijetkih dana kada izlazite u susret svojim potrebama. Opreznost u saobraćaju.

Ribe

Vrijedni ste i odgovorni, pa možete očekivati napredovanje. Svakako nećete ostati sami, jedino ako iz nekog samo vama znanog razloga odbijete susret sa zanimljivom osobom. Nedavno ste prošli kroz krizu, ali vašem ljubavnom životu slijedi znatan preporod.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana