Dnevni horoskop za 31. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 31. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Ovaj radni bi mogao da protekne u nešto opuštenijem i sasvim zadovoljavajućem poslovnom ritmu za većinu osoba rođenih u znaku Ovna. Opušteno će bit i na vašem ljubavnom planu. Poželjno je da više izlazite i provodite vrijeme sa prijateljima, prijaće vam. Moguća osjetljivost bubrega, mokraćnih kanala.

Bik

Vrlo dobar radni dan je pred Bikovima. Moguće je da vam se otvore neki kanali komunikacije sa inostranstvom, neočekivano. Nije isključeno i da vas draga osoba iznenadi nekim neobičnim prijedlogom. Zdravlje vrlo dobro.

Blizanci

Postoji mogućnost da napravite bar jedan vrlo dobar dogovor i ostvarite saradnju koja obećava stabilnost na duže staze. Slobodni, eventualno vam se preko posla može namjestiti koja prilika za lagani flert, ćaskanje. Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Rak

Mogu vam se otvoriti nove šanse za napredovanje preko nekih novih saradnika. Nema prepreka na vašem poslovnu putu danas. Slobodni, neka stara komunikacija može ponovo postati nova. Nekome ste neodoljivo privlačni i neće lako odustati. Zdravlje vrlo dobro.

Lav

Ako ste sebi danas postavili više profesionalnih ciljeva, hrabro napred. Imate realne šanse da ih većinu ostvarite, samo se potrudite da ne raspete previše energije. Moguć je kraći službeni put. Potrebno je da vas dvoje samo malo spustite loptu oko nekih pitanja u kojima se inače ne slažete i veći deo problema ćete riješiti. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Ova srijeda donosi vam mogućnost za pokretanje neke ideje odranije ili da uspostavite neku novu saradnju.Trebalo bi da imate povoljnu klimu u sferi ljubavi. Možete upoznati osobu koja je baš po vašoj mjeri i koja će pokazati da ste na istim talasnim dužinama. Jačajte imunitet.

Vaga

Neke povoljne poslovne informacije mogle bi danas pristići Vagama i dodatno im dati vjetar u leđa na poslovnom polju. Bavite se dugoročnim planovima. Na ljubavnom planu danas možete očekivati nekoliko lijepih satisfakcija za sve što ste uradili za voljenu osobu u prethodnom periodu. Uživajte. Vodite računa o ishrani.

Škorpija

Nečija pomoć i te kako vam može značiti da neke stvari riješite na lakši i jednostavniji način. Imate lep period pred vama za uživanje u gotovo svemu što poželite na ljubavnom planu. Nemojte to prokockati. Moguća osjetljivost urinarnog trakta.

Strijelac

Trebalo bi da radite na sklapanju dugoročnijih poslova i ugovora na duže vremenske rokove. Potencijalni sukob mišljenja sa voljenom osobom oko nekih bitnih pitanja možete prevaziđi ukoliko se oboje odlučite na neophodne ustupke. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Nije loš dan da većina Jarčeva profesionalno bude uspješna. Kod nekih od vas pokrenuće se pitanja i situacije koje su dugo bile zakočene ili blokirane. Vrlo dobar dan možete očekivati i na polju ljubavi, posebno ako ste nedavno ostvarili kontakt sa starom simpatijom. Mogući problemi sa kičmom, koljenima, zglobovima.

Vodolija

Tokom ovog radnog dana tipični predstavnici Vodolije mogu očekivati par prijatnih iznenađenja, prije svega od najbližih poslovnih saradnika. Kako god da se posmatra, ovo bi mogao da bude sjajan dan za vaše ljubavne aktivnosti, samo je pitanje šta konkretno želite. Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Potrebno je da se pokrenete iz pasive. Od vas će se zahtijevati da budete odlučni i spremni na promjene koje će uslijediti.

Nema prepreka ni ovog dana na vašem ljubavnom putu. Prijao bi vam neki zajednički izlazak ili druženje u krugu prijatelja. Dovoljno se naspavajte, potreban vam je odmor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana