Dnevni horoskop za 31 avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 31 avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Radni polet koji vas je uhvatio početkom ljeta i dalje vas drži. Ulaskom Sunca u znak Lava dobili ste i dodatnu energiju. Imaćete energije da se nosite s raznim problemima na koje biste mogli naići, a karijera će vam ići samo uzlaznom putanjom.

Bik

Prelazak Sunca u Lava poslovno vam je donio određene napetosti, ali ništa s čime se vi ne možete nositi. Ovaj mjesec vam je naklonjen pa ćete moći postići mnogo za svoju karijeru i da se uopšte ne pojavljujete na radnom mjestu. Tranzitom Venere, vaše vladarke, osjetićete blagi pad energije.

Blizanci

Sunce u Lavu donosi vam sposobnost nošenja s poslovnim problemima iako vam je posao trenutno zadnji na listi prioriteta. Ako možete ovaj mjesec iskoristiti za godišnji odmor, to bi vam bilo najbolje, ali ako morate da radite, onda se nemojte hvatati novih poslova ili projekata.

Rak

Osjetite li pretjeran pritisak unutar porodice, posao može biti oaza u kojoj ćete naći potreban mir. Ovaj mjesec donosi vam mogućnost finansijskog dobitka. Što se vi više posvetite problemima s novcem to ćete bolje rezultate moći ostvariti na svom kućnom budžetu.

Lav

Intenzivni planetarni uticaj donosi vam povoljne poslovne prilike, ali i povećan obim posla. Ovo je odličan mjesec za počinjanje novih poslova i dugoročnih projekata. Cijela plejada planeta urotila se kako bi vam pomogla na svakom koraku koji zamislite.

Djevica

Imate kontrolu nad događajima oko sebe, a to je  najvažnije za vas. Vrijedni ste i vrlo efikasni pa vam je  samopouzdanje na visokom nivou. To uvijek donosi pozitivan učinak na poslu u kojem ćete postići sve što želite. U drugoj polovini mjeseca započinje vaše intenzivno razdoblje pa nastojte do tada malo i odmoriti i prikupiti energije za te dane.

Vaga

Mars i Saturn daju vam energiju za posao. Bićete izuzetno spremni i voljni na težak rad, pogotovo ako ste se dosad uspjeli malo i odmoriti. Jake planetarne konstelacije donijeće vam mnoge novosti i projekte pa ćete morati biti vrlo aktivni da biste sustigli sve što se događa oko vas.

Škorpija

Preuzimate kontrolu nad svojim poslom. Iako se obaveze gomilaju čini se kako ste konačno zadovoljni svojom ulogom i pozicijom na poslu. Sve je u takmičarskom duhu, ali vi ste slobodni unijeti svoju kreativnost i to je sve što vam je trebalo da biste se osjećali kako treba.

Strijelac

Povoljna situacija od početka ljeta i dalje se nastavlja. Dobar Merkur vodi vas na pravo mjesto u pravo vrijeme. Pripazite samo početkom mjeseca jer bi vam se pretjerano riskiranje moglo negativno vratiti. Kraj mjeseca donosi vam nazad stvari koje niste odradili na vrijeme.

Jarac

Konačan odlazak Sunca iz Raka u Lava donosi vam pokretanje poslovne energije koja se bila uspavala. Vrijeme je da se trgnete i krenete naprijed, jer vam planete donose konkretnu pomoć u ostvarivanju vaših ideja i planova. Povoljni Saturn i Mars donijeće vam uspjeh u karijeri i napredak.

Vodolija

Sunce u Lavu ove godine će ipak drugačije djelovati nego inače na poslovne poduhvate koje imate u planu ili ih želite završiti. Neptun će vam omogućiti zaključivanje odnosa koji vam nisu nabolje sjeli, a Marsov aspekt s Plutonom dati potrebnu agresivnost i probojnost kad su u pitanju novi projekti i ideje.

Ribe

Pitanje finansija polako izlazi iz fokusa, dolazi vrijeme stabilnijih finansija i mogućnosti za kvalitetniji i mirniji rad. Raspored planeta povoljniji je za donošenje poslovnih odluka nego za njihovo provođenje, koje će ipak pričekati oktobar. Međutim, dobro bi bilo iskoristiti avgust za detaljno planiranje i kvalitetnu pripremu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana