Dnevni horoskop za 31. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 31. avgust

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja vam je emotivno bliska, umije da vas oraspoloži na pravi način. Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namjere.

Bik

Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osjećanja. Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku.

Blizanci

Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. U zajedničkom interesu je da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku i bez dodatnih komplikacija.

Rak

Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmjerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti. Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

Lav

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumijevanja za vaše izgovore. Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost.

Djevica

U odnosu prema voljenoj osobi dovoljna je jedna riječ ili postupak da vas približi nekim zajedničkim ciljevima. Ukoliko ste dovoljno sposobni, predstoji vam vrijedan dobitak i moralna satisfakcija. Nemojte propustiti dobru priliku.

Vaga

U ljubavnom odnosu nije dozvoljeno sve što priželjkujete, ali nema razloga ni za lažnu skromnost. Birajte uvijek najbolje rješenje. Različite okolnosti su na vašoj strani. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite uspješne rezultate.

Škorpija

Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je priča za sebe, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno.

Strijelac

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Ne ustručavate se da zatražite ono što vam pripada.

Jarac

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Nemojte očekivati nemoguća rješenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama.

Vodolija

Očekuje vas prijatno iznenađenje i gest pažnje sa nečije strane. Pokažite svoju iskrenu zahvalnost. Na kraju, dobro se dobrim vraća. Potrebno je da povučete niz dobrih poteza. Nema razloga da se kolebate oko poznatih pravila ili utvrđenih interesa u zajedničkoj akciji.

Ribe

Reagujete razdražljivo, pretjerivanje u izlivima osjećanja ljubomore djeluju iritirajuće na voljenu osobu. U poslovnim susretima ponekad treba imati dovoljno mudrosti i prećutati različite komentare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana