Dnevni horoskop za 30. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 30. avgust

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike.

Bik

Nemojte uskraćivati porodici ili partneru mogućnost za zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Ponuđene su vam nove ideje za poslovnu saradnju. Preispitujete uzajamno povjerenje i svoje profesionalne sposobnosti.

Blizanci

Svoju energiju i vrijeme trošite u pogrešnim situacijama, neko neće ispuniti vaša očekivanja. Sve ima svoj vijek trajanja, a vi uporno insistirate na stvarima koje su davno prevaziđene.

Rak

Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate polaskano ili zadovoljno. Odgovorite na sličan način. Sve je dobro dok neko od vas ne zatraži posebnu uslugu ili određeni ulog. Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu.

Lav

Djelujete zabrinuto, imate utisak da nepravedno trpite zbog nečijeg ćudljivog ponašanja ili odsutnosti. Važno je da sačuvate dobru poslovnu poziciju među saradnicima, nemojte štedjeti svoju energiju ili vrijeme.

Djevica

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim.

Vaga

Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savjesti. Opustite se. Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.

Škorpija

Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osjećanja. Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku.

Strijelac

Novi događaj ili nesporazum koji vas brine, ne ostavlja bitne posljedice na odnos sa voljenom osobom. Osoba koja misli poput vas ima i slične poslovne interese, neće vam dozvoliti da ostvarite svoje ciljeve.

Jarac

Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je priča za sebe, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno.

Vodolija

Neko vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas uslovljava. Budite promišljeni.

Ribe

Neko vas uzbuđuje ili vam privlači pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana