Dnevni horoskop za 3. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 3. mart

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Petak koji je pred nama će vama biti taličan. Ako će neko moći da kaže da je dobio ono što želi, onda ste to vi. Važno je da kažemo da  treba da idete korak po korak i da uživate u onome što imate. Sreća vam kuca na vrata.

Bik

Ono što moramo da kažemo kada je u pitanju ovaj petak jeste da treba da uživate u onom što imate. Vama će ovaj dan donijeti mogućnost ostvarenja jedne velike  želje. Sada je pravo vrijeme da mislite na sebe.

Blizanci

Ono što je važno da kažemo jeste da je vrijeme da razmislite o svemu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaže i pokaže na djelu.  Sve ostalo je sada na vama.

Rak

Moguće je da ćete u danima koji su pred nama dobiti sve ono o čemu ste do sada samo maštali. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav da. Samo je pitanje da li je to ono što želite.

Lav

Ono što je vrlo važno da kažemo jeste da dolaze dani za promjene. Samo se posvetite sebi i uživajte u onome što slijedi. Ljubav može da vam pokuca na vrata u danima koji su pred nama. Mislite o tome.

Djevica

Sjajno se osjećate i važno je da idete korak po korak ka ostvarenju svojih želja. Samo je bitno da ni u kom slučaju ne odustajete od onog što naumite i da znate da postoji neko ko vas voli.

Vaga

Vrlo je važno da kažemo da nema nimalo sumnje da će neko dobiti ono što želi. Samo nemojte odustajati od onog što naumite.  Važni ste nekome i nema nimalo sumnje da je spreman da se bori ne bi li vam ljubav dokazao i pokazao.

Škorpija

Konačno, sreća kuca na vaša vrata. Vama će ovaj petak biti jako lijep i taličan. Uz samo malo sreće je moguće da ćete konačno dobiti ono što ste željeli. Razmislite o tome jer iznenađenja svakako slijede.

Strijelac

Ono što moramo da kažemo jeste da vas voli jedan Lav. On je iskren prema vama i nema nimalo sumnje da treba da mu date priliku. Uz samo malo sreće, sve će doći na svoje i čini se da je konačno vrijeme da vam krene nabolje.

Jarac

Ono što je važno, ovaj petak će biti prilika da se zapitate šta je ono što želite od života. Sve vam je jasnije da postoji neko ko vas voli. Bitno je da pazite kome šta obećavate.

Vodolija

Ljubav vam je na prvom mjestu.  Dugo ste čekali na to, ali napokon slijedi ostvarenje jedne velike želje. Čuda su moguća iako vama tako ne djeluje.

Ribe

Emocije su vam na prvom mjestu. Važno je da kažemo da će ovo biti dani kada će konačno ljubav da pobijedi. Postoji neko prema kome gajite emocije i važno je da kažemo da je ta osoba iskrena prema vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana