Dnevni horoskop za 3. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 3. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta s dragom osobom. Imate dobru ideju kako da privučete nečiju pažnju. Prihvatite korisnu ideju o poslovnoj saradnji i dokažite svoje sposobnosti. Nema potrebe da odlažete zajedničku akciju.

Bik

Primjećujete da partner vrlo lukavo ili vješto ignoriše vaše prijedloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Ne budite razmetljivi već na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku.

Blizanci

Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da vas neko navede na pogrešno ponašanje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje.

Rak

 

Prijaće vam susret s bliskom osobom i emotivna pažnja. Učinite sve što je potrebno da ostvarite zajedničko zadovoljstvo. Neko vam na indirektan način daje do znanja da svaka usluga ima svoju povratnu cijenu i značenje.

Lav

Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja. Uzalud trošite velike riječi objašnjavajući svoje namjere. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspješan nivo u poslovnoj saradnji.

Djevica

Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred svojom okolinom. Međutim, neko pogrešno karakteriše vaše ponašanje. Nemojte dozvoliti da vas neko kritikuje bez pravog povoda. Prepustite drugima situacije s visokim stepenom rizika.

Vaga

Djelujete zabrinuto, ali izbjegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu s voljenom osobom. Imate predosjećaj da vas neko zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove.

Škorpija

Budite umjereni u zahtjevima prema voljenoj osobi. Prijaće vam susret s bliskim prijateljima i nečija pažnja. Nečija priča na vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima.

Strijelac

Nema potrebe da strahujete od istine ili da potiskujete svoje želje u društvu bliske osobe. Sve ima svoju granicu ili cijenu, tako i radna terapija ima pozitivne efekte samo pod određenim uslovima.

Jarac

Izbjegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži.

Vodolija

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Ribe

Možda susret s jednom osobom ne predstavlja vaš san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana