Dnevni horoskop za 3. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 3. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Jedan neobičan i promjenljiv mjesec je pred parovima. Oni koji žive zajedno ili su u braku nešto više energije ulagaće u dom, sređivanje porodičnih pitanja ili ozbiljnih tema sa partnerom. Oni koji su u vezama imaće jače oscilacije.

Bik

Ukoliko ste planirali odmor tokom jula, neka on bude u drugom dijelu mjeseca. Šteta je propustiti prvi dio, s obzirom na to da vam donosi dosta pokreta, aktivnosti, dogovora pa čak i poslovnih putovanja.

Blizanci

Bilo da ste zauzeti ili slobodni neko iz prošlosti može ostvariti kontakt sa vama, a moguć je i susret sa tom osobom. Ukoliko ste slobodni, pokušati ponovo sa starom ljubavi i nije toliko strašno.

Rak

Sunce i Merkur u vašem znaku davaće vam otprilike do polovine jula vjetar u leđa - kroz kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima, ali i kroz vašu potrebu da se dokažete. No, drugi dio jula već donosi znatno ubrzavanje u vašem poslovnom sektoru.

Lav

Ovo je mjesec u kojem vam novac tako lako klizi iz ruku. Da, verovatno je da će prilivi biti jači nego inače, ali opet, troškove morate kontrolisati, jer će se u potpunosti razuzdati. Možete postići mnogo više nego što očekujete.

Djevica

Ukoliko ste slobodni ovaj jul vam može donijeti ili avanture, tajne priče ili odnose koji će biti prilično protkani problemima, koliko god dobro možda u početku izgledali. Suštinski, bolji vam je period da uživate u druženju, odmoru.

Vaga

Ukoliko ste slobodni, nemojte se opterećivati razmišljanjima da li je osoba koja vam se dopada ona prava. Treba se opustiti i uživati u životu, pogotovo kada vam donosi dobre prilike da zaista provedete jedan fin i dešavanjima ispunjen mjesec.

Škorpija

Trudite se ne samo da imate bolje razumijevanje i komunikaciju sa voljenom osobom, već da i svaki slobodan trenutak iskoristite i jedno drugom pružite i zabavu, ali i opuštanje, strast.

Strijelac

Nimalo loš poslovni period, ali sa izraženijim poteškoćama u drugom dijelu mjeseca pa bi možda bio pravi trenutak da se baš tada zaputite na godišnji odmor. Ukoliko ne uspijete da zbrišete, pošteno ćete se naraditi.

Jarac

Jednostavnije ćete funkcionisati u prvom dijelu mjeseca, iako će situacija ići dosta sporije od vaših očekivanja ipak ćete sve rješavati i završavati na vrijeme. Drugi dio mjeseca već donosi probleme sa organizacijom.

Vodolija

Vodolije koje su zauzete očekuje intenzivna ljubavna klackalica tokom jula. Imaćete one dane u kojima će sve prštati od radosti, uzbuđenja, strasti, dobrog provoda i ljubavi. Ali isto tako, biće i onih dana u kojima ćete smatrati da partner gleda samo sebe.

Ribe

Vaši interesi, način funkcionisanja i obavljanja obaveza se često neće podudarati i uklapati sa kolegama i saradnicima, što je posebno izraženo od polovine mjeseca. Suočavaćete se sa pritiskom, kritikama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana