Dnevni horoskop za 3. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 3. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Sve ono što se vezuje za dogovore koji su vam važni, a što se dosta dugo razvlači trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Dajte jedno drugom više slobode, nemojte se hvatati za neke nebitne detalje samo ćete izazivati bespotrebnu nervozu.

Bik

Solidan radni dan nalazi se pred Bikovima. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja, nema razloga za bilo kakvom žurbom. Na ljubavnom planu trebalo bi da budete aktivni, mada ne zaboravite da ipak sve ne zavisi od vas.

Blizanci

Jedan poslovni ciklus danas se završava, a drugi počinje. Organizacione promjene su prvenstveno u pitanju, pa eto prilike da se na tom polju istaknete maksimalno i pokažete svoje sposobnosti.

Rak

Dosta posla je pred Rakovima. Iako vas očekuje puno razgovora, raznih dogovora, sve to ne bi trebalo da vas brine i opterećuje jer vas očekuju povoljni ishodi. Poslovne obaveze ili umor nikako ne bi trebalo da vam budu izgovor.

Lav

Za Lavove je danas najvažnije da se pozabave tekućom problematikom, efikasno i krajnje odgovorno. Nekako je najlogičnije da se prepustite inicijativi i organizaciji aktivnosti koje planira druga strana.

Djevica

Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Djevice, naročito ako su spremne da hrabro preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte. Dobar i pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana.

Vaga

Iako vas može pratiti osjećaj iščekivanja nekih promjena, koje nikako da se dese, sa druge strane pratiće vas sasvim korektan odnos i saradnja kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Škorpija

Pokušajte da smanjite tenzije u poslovnom okruženju, nervozom ništa nećete postići. Prosječan i relativno miran dan očekuje vas na ljubavnom planu. Neke stvari trebalo bi da su vidno poboljšane.

Strijelac

Korak naprijed, nazad dva, otprilike takav radni dan mogle bi da očekuju Strijelci. Nemojte se zbog toga nervirati jer ne zavisi sve od vas. Buditi strpljivi i diplomatični prije svega.

Jarac

Dosta stresan i dinamičan dan je pred Jarčevima gdje vas pored tekućih mogu opteretiti i neočekivane nove obaveze. Bilo bi dobro da ipak povremeno na listu prioriteta stavite ispred svega i ispred svih vašu dragu osobu.

Vodolija

Potencijalno, izuzetno uspješan radni dan nalazi se pred tipičnim Vodolijama. Očekuje se da budete u dobrom ritmu i usklađeni sa ostalima u okruženju što će biti za svaku pohvalu.

Ribe

Sklopom vašeg truda i srećnih okolnosti može se doći do cilja i do rezultata. Samo budite dosljedni i nemojte se nervirati, potreban vam je balans. Za one koji su u emotivnim vezama postoji razumijevanje i sklad na svim osnovama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana