Dnevni horoskop za 29. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 29. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Nalazite se u osjetljivoj fazi. Izbjegavajte teške teme ili situacije koje vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Strogo ocjenjujete nečije ponašanje i situacije na poslovnoj sceni procjenjujete na osnovu ličnih mjerila. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

Opterećujete se novim emotivnim slutnjama, ali to je odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije. Susret sa jednom osobom na vas djeluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje ostalim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici. Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

Blizanci

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Rak

Godi vam nečije emotivno interesovanje, ali potajno priželjkujete da oprobate svoje sposobnosti u novom društvu. Djelujete vrlo samouvjereno, potrudite se da ostvarite dobar poslovni kontakt na različitim stranama. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Raspoloženi ste za neku uzbudljivu zabavu. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom djelujete sumnjičavo, ne želite unaprijed da dajete obećanja. Koristite svoju omiljenu taktiku. Dogovor sa jednom osobom ukazuje na mogući neuspjeh. Dostojanstveno prihvatite poraz kao poučno iskustvo.

Vaga

Nemojte dozvoliti da neko zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da pravilno usmjerite svoje misli i da eliminišete različite neugodnosti.

Ako se dobro informišete o poslovnim prilikama i budete preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak.

Škorpija

Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osjetite emotivnu toplinu u nečijem društvu.

Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju.

Strijelac

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim timom saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Jarac

Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za suočavanje sa istinom. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja predstavlja potencijalni dobitak. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Vodolija

U susretu sa voljenom osobom novi događaji predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu. Sve u skladu sa inspiracijom. Oslonite se na intuiciju pri donošenju konačne odluke. Nalazite se pod uticajem faktora sreće, tako da vas očekuju pozitivni rezultati.

Ribe

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse. Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana