Dnevni horoskop za 29. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 29. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Mlad Mjesec u polju porodice - kuće otvoriće pred vama vrijeme kada ćete u ovim segmentima napraviti velike poteze i promjene. Danas ćete se baš u kući osjećati najbolje, a vjerovatno vas čekaju i neki lijepi trenuci sa voljenom osobom.

Bik

Mlad Mjesec u polju pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, okoline pred vama će otvoriti period veće aktivnosti i angažovanja. Tokom dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vrijeme.

Blizanci

Mlad Mjesec u polju novca, pa Blizanci mogu da očekuju period poboljšanih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima možete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost.

Rak

Mlad Mjesec je u vašem znaku, pa očekujte da se pred vama otvara period promjena u vezi sa emotivnim i poslovnim statusom. Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite jer vam je na pameti i lična, ali i poslovna dobrobit.

Lav

Večerašnji mlad Mjesec u polju podsvijesti pokazuje da je pred vama vrijeme kada ćete razmišljati unaprijed i biti preorijentisani na planove, spremni da sačekate pravi momenat za djelovanje. Dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima.

Djevica

Mlad Mjesec je u vašem polju prijatelja, kontakata, veza, pa očekujte da se pred vama otvori period kada će vam drugi ljudi biti na usluzi i pomoći. Danas ste u odličnom raspoloženju, naročito otvoreni za emotivna iskustva sa voljenom osobom.

Vaga

Mlad Mjesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Pred vama će se otvoriti period velikih statusnih i pozicionih promjena. Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti.

Škorpija

Mlad Mjesec u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova, obrazovanja i pred vama je period kada ćete se aktivno uključiti u ovim segmentima. Tokom dana imate priliku da ostvarite zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duže vrijeme.

Strijelac

Mlad Mjesec u vašem polju promjena, krize, tuđeg novca, strasti. Pred vama se otvara period velikih promjena, ali i mogućnosti za materijalni prosperitet. Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmjereni na finansijski segment.

Jarac

Mlad Mjesec u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava - pred vama je vrijeme kada ćete svoje snage najviše usmjeravati u ovim segmentima i tu vas očekuju novi počeci. Tokom današnjeg dana slijedi vam značajna komunikacija.

Vodolija

Mlad Mjesec u vašem polju poslovnih obaveza, svakodnevice, ali i zdravlja tako da pred sobom očekujte period kada ćete se najviše usmjeravati na ove segmente. Tokom dana su pred vama velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite.

Ribe

Mlad Mjesec u polju ljubavi otvoriće period novih šansi i prilika u ovom životnom segmentu. Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer imate velike planove nakon završetka sa radom. Čekaju vas lijepi trenuci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana