Dnevni horoskop za 29. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 29. jul

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Današnji višak vremena i energije možete usmjeriti ka interesantnoj osobi, dajte svoj maksimum, ali nemojte se previše razočarati i odustati ako ne dobijete očekivani odgovor. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Bez većih problema trebalo bi da savladate profesionalne zadatke. Potvrda tačnosti nepovoljne vijesti koju ste nedavno čuli, vjerovatno će obilježiti cijeli ljubavni dan. Pažnja i razumijevanje drage osobe značiće vam mnogo.

Blizanci

Jedan turbulentan radni dan imaće većina Blizanaca. Vrlo dobri rezultati u sferi komunikacije biće i adekvatno nagrađeni. Nemojte bespotrebno stvarati tenziju u postojećem odnosu. Potrebno je pokazati malo više spremnosti na kompromis.

Rak

Prilično ravna linija na polju posla kod osoba rođenih u znaku Raka, što ne znači ništa loše za sam kraj ove radne sedmice. Potrudite se da u sferi ljubavi ne bude apsolutno ravna linija, i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu.

Lav

Kraj radne sedmice tipični Lavovi dočekuju uglavnom zadovoljni ostvarenim prethodnih dana. Ne kvarite utisak megalomanskim zahtjevima na samom kraju. Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.

Djevica

Na samom kraju radne sedmice najtipičnije Djevice čeka izazov nove zanimljive poslovne ponude. Ne odbijajte i razmislite, ali prvo završite ranije započete projekte.

Vaga

Veći dio ovog radnog dana stvari bi trebalo da teku u uobičajenim profesionalnim okvirima. Iskakanje može izazvati verbalni sukob sa nekim od saradnika. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Kraj radne sedmice za Škorpije mogao bi da označi i završetak jednog napornog poslovnog ciklusa i priliku za okretanje lista na drugu stranu. Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava mogu se dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana.

Strijelac

Dobar dan da stavite tačku na vrlo dinamičnu radnu sedmicu. Najtipičniji predstavnici mogu očekivati ponudu za nove poslovne projekte. Konkretni koraci i preduzimljivost u sferi ljubavi danas bi mogli da vam se višestruko isplate.

Jarac

Uz dobru organizaciju, bez strahova i većih dilema, korak po korak i još jedan uspješan dan ostaće iza vas. Potencijalna dešavanja tokom ovog dana u sferi ljubavnih odnosa uglavnom bi trebala da budu u granicama već uobičajenog i poznatog.

Vodolija

Iako imate sve razloge da budete zadovoljni poslovnim ostvarenjima, neke Vodolije mogu pokazati nepotrebne znake nervoze zbog manjih verbalnih nesporazuma. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Manje kašnjenje ne bi trebalo da vas previše omete u završavanju planiranih obaveza za ovaj petak. Na ljubavnom planu za očekivati je da budete prijatno iznenađeni, prije svega saznanjem da osoba koja vas zanima gaji slična osjećanja prema vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana