Dnevni horoskop za 29. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 29. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

U novu radnu sedmicu većina Ovnova kreće punom parom, spremni bez većih poteškoća dočekati sve izazove. U dobroj ste ljubavnoj formi, samo treba da uskladite sve s današnjim gustim poslovnim rasporedom.

Bik

Treba sve da držite pod kontrolom, a probleme rješavajte korak po korak. Na ljubavnom planu očekujete da i drugi otvore svoje karte kao i vi, a vi se počinjete baviti ozbiljnijim planovima za budućnost.

Blizanci

Blizancima ovaj dan obećava solidan početak, ali obratite pažnju na moguće komplikacije jer puno toga ipak ne zavisi od va­s. Ne preporučuje se prenošenje napetosti i nervoze na ljubavnu sferu jer možete dodatno zakomplikovati stvari i pojačati napetosti.

Rak

Od vas se očekuje marljivost i odgovornost, a moguće su i pohvale nadređenih. Iskoristite ovo dobro razdoblje za planiranje zajedničkih ciljeva, usmjerite svu energiju na svoju vezu i posvetite se u potpunosti voljenoj osobi.

Lav

Ovaj utorak bi mogao biti najava razdoblja za Lavove u kojem ćete imati priliku da sklopite neke nove dogovore i saradnje. Iskoristite priliku da iznesete svoje stavove. Bez značajnih promjena na emocionalnom nivou u odnosu na prethodni dan, trebalo bi da kontrolišete svoju impulsivnost ako je moguće.

Djevica

Pred Djevicama je novi poslovni ciklus pa je za očekivati ​​da će od samog početka pokazati pojačanu predanost i energično krenuti u susret novim profesionalnim izazovima. Pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti mogla bi da vas zaintrigira. Neka vas ponesu emocije.

Vaga

Ako se dobro organizujete, imate šanse već na početku ove sedmice sklopiti jako dobar poslovni dogovor. Dobar dan za više novih ljubavnih kontakata, na vama je da ne vagate previše, već da budete odlučniji.

Škorpija

Moguće kritike nadređenih zbog nedovoljnog angažmana mogle bi dočekati Škorpije ovog ponedjeljka. Voljenoj osobi danas bi mogla zasmetati vaša sebičnost i samoživost.

Strijelac

Djelotvornost i brzina trebalo bi da bude obilježja prvog radnog dana za većinu Strijelaca. Moguće je postizanje nekih novih dogovora ili vidova saradnje. Ako još  čekate pravu priliku, evo dana kada bi se na vidiku mogla pojaviti vrlo zanimljiva osoba.

Jarac

Već u startu Jarčevi mogu očekivati ​​nesporazume s nekim od saradnika koji ne prihvataju vaš način rada i organizaciju. Na ljubavnom planu osjećaj nezadovoljstva pratiće vas cijeli dan. Ako zavisi od vas, pokušajte stvari sagledati iz drugog ugla.

Vodolija

Danas predstoji mnogo komunikacije i raznih dogovora i pregovora. Pazite kome povjeravate važne detalje, nisu svi baš prijateljski raspoloženi prema vama. Na vašem ljubavnom horizontu nema prepreka, budite aktivni i uživajte.

Ribe

Većina Riba trebalo bi da se pozabavi informacijama koje im stižu danas, kako bi izbjegle pokušaje prevare. Mali znaci pažnje uvijek puno znače, stoga obradujte voljenu osobu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana