Dnevni horoskop za 29. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 29. avgust

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pokušavate da odgodite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rješenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje. Potrudite se da vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspjeh.

Bik

U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati ljubavna pravila. Lijepo je ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju. Dobijate različite olakšice. Važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje poslovne namjere.

Blizanci

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumijevanja. Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva.

Rak

Vaš ponos izbija na površinu, što predstavlja loš predznak u susretu sa voljenom osobom. Kontrolišite sujetu. Važno je da poštujete protokol u odnosu prema saradnicima. Nema potrebe da komplikujete zajednički dogovor.

Lav

U emotivnom životu ne uspijevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć malih trikova koje lukavo smišljate. Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša velika očekivanja, stoga razmislite o nekom alternativnom rješenju.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odgodite naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Vaga

Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju.

Škorpija

Emotivna situacija se mijenja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, prije nego što progovorite. Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima.

Strijelac

Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje. Neko ima dobru ideju i iskreno se brine o vašem raspoloženju. Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate.

Jarac

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno povjeravanje. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko ulovi u zamku.

Vodolija

U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rješenja.

Ribe

Insistiranje na svojim potrebama u odnosu sa voljenom osobom vodi ka novim suprotnim rješenjima i potisnutim očekivanjima. Uporno smišljate novu strategiju, ali neko drugi djeluje efikasnije i djelimično ugrožava vaše poslovne interese.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana