Dnevni horoskop za 28. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Vodite računa o papirologiji, formalnostima, a posebnu opreznost zahtijevaće finansije. Ukoliko ste slobodni, mogli biste upoznati osobu koja će vas na prvi pogled osvojiti.

Bik

Povoljan je dan za sve poslove vezane za inostranstvo. Istrajte u namjeri da dođete do osobe koja vam je bitna za posao. Ukoliko ima bilo čega što vam stvara nepovjerenje prema osobi koju volite, pravi je trenutak da iskrenim razgovorom to raščistite.

Blizanci

Bilo bi dobro da završite sa obavezama koje već dugo vučete. Iako možda sve ide traljavo i ne kako ste zamislili, uspjećete sve da riješite. Ukoliko ste slobodni, vašu pažnju mogla bi da privuče iznenadna pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti, stara simpatija.

Rak

Rakovi će i danas biti zatrpani brojnim obavezama, a biće u najavi i dodatnih. Budite uporni i istrajni, sve ćete postići. Iz poslovnog okruženja neko može pokazivati ozbiljno interesovanje za vašu malenkost.

Lav

Imaćete potrebu da se dokažete i potvrdite svoje vrijednosti i po svemu sudeći uspjećete u tome. Svaki korak naprijed donosi vam još više motivacije. Slobodni Lavovi, ovo je odličan dan da se upoznate bolje i približite osobi.

Djevica

Uz malo više truda i upornosti svi izazovi sa kojima se budete suočavali biće rješivi. Jačajte samopouzdanje. Ne bi trebalo da sumnjate u iskrenost osećanja koju vam pokazuje draga osoba. Pokažite dovoljno razumijevanja, opustite se.

Vaga

Mogli biste imati osjećaj kao da vas nešto sputava u namjeri da svoje obaveze završite na vrijeme. Obratite se nekom od kolega za pomoć i uspjećete da prevaziđete sve poteškoće.

Škorpija

Moguća su razna usporavanja i dosta nepredviđenih obaveza i zahtjeva i savjet je da se ne nervirate već budete strpljivi, jer uskoro će doći i vaših pet minuta. Izlasci, provod, druženje sa prijateljima, kraći izlet, sve je u opticaju danas, a vi samo treba da se pokrenete i uživate.

Strijelac

Dosta napet dan je pred vama, a strpljenje vam baš i neće biti jači adut. Moguće je odlaganje nekog dogovora ili kašnjenje sa realizacijom. Zbog vašeg promjenljivog raspoloženja moglo bi doći do nerazumijevanja sa dragom osobom. Pokušajte da se opustite.

Jarac

Danas bi mogli postići novi poslovni dogovor ukoliko sarađujete sa inostranstvom. Moguća je i neka vrsta obuke ili usavršavanja. Slobodni Jarčevi, vaš ljubavni život se ovih dana uglavnom svodi na maštanja i planiranja, dok će konkretnih dešavanja biti malo.

Vodolija

Vodolijama danas dosta vremena mogu oduzeti zaostale obaveze iz prethodnog perioda, koje su se nagomilale. Bez nervoze, krenite jednu po jednu stavku da raščišćavate, ne odlažite ništa.

Ribe

I tokom današnjeg radnog dana Ribe bi mogle da imaju obaveza preko glave, ipak, biće najvažnije da ne žurite, ali budete odlučni da istrajete u svemu što ste naumili da uradite. Bez nagoveštaja nekih većih promjena u odnosu na prethodni dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana