Dnevni horoskop za 28. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 28. jul

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Planetarni aspekti na nebu donijeće vam originalne ideje za potencijalnu budućnost poslovanja. Povećan obim posla. Pruža vam se prilika da konačno upoznate svoju srodnu dušu i to na nekoj proslavi.

Bik

Današnji aspekti mogu vam donijeti uspjeh u trgovini i povoljne ishode pregovora. Pripremite se za lijepa iznenađenja. Uspješno ćete riješiti problem u okviru porodice. Bićete u situaciji da pomognete nekom od ukućana.

Blizanci

Pozitivni aspekti donose vam fantastičnu priliku za razvoj poslovanja. Vaše ideje uživaće opštu podršku. Zbližićete se sa osobom s kojom ste više u prijateljskim odnosima. Period pozitivnih preokreta.

Rak

Glavni izazov na poslu je da izgladite narušeni odnos sa jednim poslovnim saradnikom. Ovaj kompromis će vam kasnije mnogo značiti. Riješićete problem nesuglasica među ukućanima. Mudrim nastupom uspostavićete harmoniju.

Lav

Izuzetno povoljan dan za pregovore sa poslovnim partnerima. Očekuje vas poslovno putovanje i unosan ugovor. Ovaj dan obilježiće sklad i uzajamna podrška u vezi s partnerom, a to predstavlja izvor vašeg životnog optimizma.

Djevica

Planetarni aspekti šire dijapazon vaših poslovnih mogućnosti. Danas ćete zablistati u javnim nastupima i prezentacijama. Početak veze donosi vam nove sumnje, ali će vam partner lijepim gestom vratiti povjerenje.

Vaga

Povoljan aspekt utiče povoljno na vaše odnose sa autoritetima. Očekuje vas poboljšanje komunikacije na poslu. Između vas i partnera naelektrisana situacija, ljubomora i strast stvaraju turbulenciju.

Škorpija

Planetarni aspekti donijeće vam smisao za organizaciju poslovanja, ali utiču i na finansijski napredak. Nalazite se u dilemi, sviđaju vam se u isti mah dvije osobe. Prepustite odluku vremenu.

Strijelac

Ukoliko u ovom periodu budete donijeli ispravne odluke, obezbijedićete uspon u poslovanju i to na dugoročnom nivou. Vaš odnos s partnerom prolazi kroz skladan period i razumijevanje. Očekuju vas romantični trenuci udvoje.

Jarac

Očekujte unapređenje u karijeri. Ovo je period kada dobijate nagrade za prethodni trud. Odnos prepun razumijevanja i uzajamne podrške s partnerom ispunjava vas posebnim zadovoljstvom.

Vodolija

Podrška veoma uticajne osobe za vaše originalne ideje obilježiće ovaj dan. Pa ipak, postoje osobe koje grade rivalski odnos s vama. Danas možete zajedno s partnerom otputovati na jedno kraće putovanje. Sjajan provod udvoje.

Ribe

Poslovno, sasvim sigurno ćete ostvariti unosne sporazume. Odličan finansijski period. Partner s kojim ste počeli da se viđate sve više vas oduševljava. Konačno ste našli srodnu dušu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana