Dnevni horoskop za 28. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 28. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Držite se podalje od ljudi iz prošlosti. Očekujte pokušaje manipulacije, pa budite oprezni. Emocionalno se prepustite ljubavnim situacijama, ali ne upoređujte sadašnjost sa prethodnim iskustvima. Očekuje vas intenzivan ljubavni dan. Budite oprezni u finansijskim transakcijama. Posvetite pažnju zdravlju, posebno izbegavajte stresne situacije koje mogu izazvati glavobolje.

Bik

Moguće su pozitivne promjene u poslu koje idu u vašu korist. Iskoristite priliku da pokažete svoje vještine i poboljšate zaradu. Partnerstvo donosi radost i dobro se osjećate, ali provjerite svoje zdravstveno stanje, posebno krvnu sliku. Emotivno ste stabilni i srećni. Finansijski prosperitet se nazire. Provjerite svoje zdravlje, obratite pažnju na krvnu sliku.

Blizanci

Ljubav je u fokusu dana. Prisutna je dilema, ali pratite svoju intuiciju i ne dozvolite drugima da utiču na vaše odluke. San može biti narušen stresom, pa se obezbijedite odmorom. Teške odluke vas očekuju u ljubavi. Odložite finansijske odluke, nisu u vašu korist. Posvetite se odmoru da biste izbjegli stres. Obezbijedite sebi dobar san kako biste izbjegli glavobolje.

Rak

Oprez u komunikaciji s bliskim osobama, izbjegavajte konflikte. Krajem dana možete očekivati novac za prethodne zasluge. U ljubavi vas očekuje zanimljivo poznanstvo suprotnog pola, a opšti doživljaj dana je pozitivan. Bez obzira na emotivnu situaciju, dobro se osećate. Novčana nagrada stiže krajem dana, iskoristite je pametno. Posvetite pažnju komunikaciji na poslu. Očekujte dobro zdravlje.

Lav

Osjećate se stabilno i konačno svoj na svome. Odličan je trenutak za promjene u domu i uživanje u plodovima rada. Ako vam se pruži prilika za kraće putovanje, prihvatite je. Mirna luka se proteže i na ljubavni plan. Očekujte pozitivne promjene u vezi ili braku. Dan je povoljan za uređenje doma i lični napredak. Brojne pogodnosti su pred vama. Jačajte svoj imunitet.

Djevica

Niste raspoloženi za komunikaciju s osobama koje su zainteresovane za vas. Posvetite se poslu, ali budite iskreni prema sebi i riješite se problema. Obratite pažnju na osobe prema kojima niste bili fer. Iskrenost vam može donijeti pozitivne promjene u ljubavi. Fokusirajte se na posao, ali budite otvoreni za ispravke. Poziv za izvinjenje može doći. Poboljšajte ishranu i unos vitamina.

Vaga

Lijepo iznenađenje vas očekuje, posebno ako se bavite privatnim biznisom. Nagrada koju dobijete usrećiće porodicu. Romantika je u planu krajem dana, prepustite se emocijama.  Uživajte u ljubavi i pokažite partneru koliko vam znači. Privatni biznis donosi pozitivne rezultate, iskoristite ih. Finansijska nagrada je moguća. Očekujte dobro zdravlje.

Škorpija

Imate moć da ostvarite svoje želje. Situacije će se odvijati u vašu korist. Obratite pažnju na osobu koju dugo poznajete. Očekuju vas neočekivane emocije. Ako ste u vezi, očekujte romantičan dan. Iskoristite ovu moćnu energiju za postizanje poslovnih ciljeva. Fizička aktivnost će vam pomoći da se oslobodite stresa.

Strijelac

Nije povoljan dan za finansijske odluke i velike kupovine. Oslonite se na pomoć prijatelja i odložite planirane troškove. Obratite pažnju na želje vašeg partnera i potrudite se da ih ostvarite. Korigujte ishranu radi poboljšanja zdravlja. Odložite finansijske odluke. Dan za saradnju i podršku kolega. Kroz male promjene u ishrani možete poboljšati svoje opšte zdravlje.

Jarac

Razmislite o svojim željama i donesite odluke koje će vam omogućiti napredak. U ljubavi nema velikih promjena, ali je važno donijeti odluke koje će unaprijediti vaš odnos. Razmislite o svojim željama i ciljevima na poslu. Otvoren razgovor može vam pomoći da ostvarite svoje poslovne ambicije. Fizička aktivnost može vam pomoći da se oslobodite stresa.

Vodolija

Preuzimate ulogu savjetnika. Budite spremni da izađete u susret osobama koje vam se obrate za pomoć. Budite pažljivi i spremni da pružite podršku partneru. Veliko iznenađenje vas očekuje, ali pripazite na svoje zdravlje i san. Očekujte iznenađenja u ljubavi, ali povedite računa o svom zdravlju. Unesite potrebne promjene u svoju rutinu da biste održali emocionalnu ravnotežu.

Ribe

Budite oprezni u poslovnim transakcijama i provjerite sve detalje prije nego što sklopite posao. U ljubavi se suočavate s izazovima, ali uz razgovor možete prevazići trzavice. Dobro se osjećate. Pazite na detalje i provjerite sve informacije prije nego što donesete poslovne odluke. Povedite računa o svojoj emocionalnoj ravnoteži. Očekujte dobro zdravlje, ali povedite računa o emocionalnom stanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana