Dnevni horoskop za 28. decembar

G.S.
 Dnevni horoskop za 28. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je provjereno.

Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno povjeravanje. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko ulovi u zamku. Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Blizanci

Nema potrebe da se dodatno opterećujete nečijim komentarima. Budite velikodušni prema voljenoj osobi. Ne možete da vodite glavnu riječ ili da postavljate nove uslove. Neko drugi odlučuje o zajedničkim interesima. Izbjegavajte dodatne obaveze koje vas suviše zamaraju.

Rak

Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posljedicama.

Ukoliko vam neko zadaje različite probleme, podsjetite svoje saradnike na pravila lijepog ponašanja. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Lav

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo, stoga obratite pažnju na neke važnije stvari u životu. Očekujete velike promjene u svojoj okolini, ali realnost izgleda drugačije, uzaludno rasplinjavate kreativnu energiju.

Izbjegavajte neke loše navike i stresne situacije.

Djevica

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno. Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

Vaga

Dobra volja čuda čini, dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osjetite novu kreativnu inspiraciju. Uvijek postoji zaobilazno rješenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje interese sa provjerenim saradnicima.

Izbjegavajte različite situacije koje vas uznemiravaju.

Škorpija

U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao što biste željeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i razumijevanja. Pozitivni uzori mogu da vam posluže kao dobro rješenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva. Budite pažljiviji u saobraćaju, izbjegavajte stresne situacije.

Strijelac

Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis.

Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Jarac

Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promijeniti mišljenje u vašu korist. U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbjegavate one koji vas guše.

Prijaće vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Vodolija

Strpljivo sačekajte na nečiji poziv ili na partnerovo prisustvo. Postoje situacije koje ne možete ubrzati i promijeniti u svoju korist. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarsku atmosferu, važno je da sačuvate pozitivnu vezu sa bliskim saradnicima.

Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Ribe

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom.

Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju.

Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana