Dnevni horoskop za 27. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 27. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Posvetite pažnju osobi koja pozitivno utiče na vaše raspoloženje. Emotivni susret donosi obostrano zadovoljstvo. Postoje različite okolnosti koje vas usporavaju, neko ne želi da sasluša vaše ideje. Nemojte tražiti nemoguće. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi.

Bik

Važno je da se osjećate prijatno u krugu porodice. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.

Blizanci

Nema potrebe da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Nemojte smišljati nove ljubavne rebuse. Dobro ste raspoloženi i vjerujete da postoji zaobilazan način na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Iskreni razgovor sa bliskom osobom donosi psihološko olakšanje.

Rak

Očekuje vas nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Potrudite se da razriješite svoje unutrašnje konflikte.

Lav

Djelujete uznemireno, teško pronalazite svoju mirnu luku i emotivni predah. Nedostaje vam povjerenje u jednu blisku osobu. Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje vas psihofizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da odradi i vaš dio posla. Slobodno vrijeme posvetite nekoj interesantnoj temi, akumulirajte pozitivnu energiju.

Djevica

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste odgonetnuli dio skrivenih poruka ili namjera. Ponekad treba upotrijebiti šahovsko pravilo taknuto-maknuto. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Vaga

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne želje. Uživajte u lijepim stvarima i uz blisku osobu. Neko ugrožava vaše poslovne interese, ali nema razloga za veću zabrinutost. Sačekajte na povoljniji trenutak kada ćete ostvariti svoje namjere. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja, opustite se.

Škorpija

U određenim situacijama uz vas trpi i voljena osoba, ali vi to uporno poričete sa namjerom da se stvari promijene u vašu korist. Djelujete sumnjičavo u susretu sa saradnicima. Ukoliko se previše udaljavate od zajedničkih tema, očekuju vas dodatne komplikacije. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Strijelac

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Jarac

Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete i usrećite voljenu osobu. Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte svoju poslovnu poziciju. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Vodolija

Trenutno ljubav i zadovoljstvo ne idu u kombinaciji. Partner iznenada postavlja pitanja koja u vama podstiču emotivnu nelagodnost. Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procjene novih poslovnih prilika. Prijaće vam aktivan odmor i više sati zdravog sna.

Ribe

Dobra volja čuda čini, dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe i da osjetite novu kreativnu inspiraciju. Uvijek postoji zaobilazno rješenje. Obratite pažnju na nove informacije, važno je da udružite svoje interese sa proverenim saradnicima. Izbjegavajte različite situacije koje vas uznemiravaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana