Dnevni horoskop za 27. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 27. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Oslanjate se na svoje pregovaračke manire. Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa, da bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Bik

Savjesno ispunjavate svoj dio obaveza i djelujete vrlo ažurno prilikom ispunjavanja raznih dogovora koje imate sa saradnicima. Realno zasnivate sve svoje odluke i nema razloga da neko utiče na vašu profesionalnu nesigurnost. U odnosu sa partnerom, nema potrebe da uporno ponavljate situacije koje ne donose željeni efekat.

Blizanci

Imate dobar predosjećaj i uspjeh vam se nalazi na dohvat ruke. Najviše će vas obradovati finansijsko poboljšanje i bolji materijalni standard. Osjećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici i rado prihvatate razne izazove. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju svoju neobičnu draž i ispunjavaju vas pozitivnim raspoloženjem.

Rak

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u djelo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vrijeme na neke sporedne situacije. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osjećaj i ne pričati previše.

Lav

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite u raznim fazama ili na neki zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspješno realizovati skoro sve što ste i zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u procjeni pravih vrijednosti.

Djevica

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primijenite prilikom rješavanja ozbiljnih pitanja. Trenutno preispitujete svoj odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumijete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Vaga

Ponekad treba da prihvatite one najteže okolnosti da biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rješenja.

Škorpija

U dogovoru sa saradnicima sada na uspješan način možete da riješite niz važnih pitanja. Nastavite da podstičete zajedničke dogovore i udruživanje po raznim osobama. Potrudite se da neko ozbiljno shvati vaše ideje oko finansijskih zahtjeva koje imate. Važno je da djelujete pozitivno na svijet oko sebe i da neprekidno postičete voljenu osobu na zajedničke promjene.

Strijelac

Situacija oko vas djeluje vrlo promjenljivo i teško je precizno predvidjeti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite provjerenih pravila i da izbjegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uslove ili za naredni period. Obradovaće vas postupak nekih bliskih prijatelja.

Jarac

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji slijed događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Skloni ste čestim promjenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Vodolija

Iznenadne promjene na poslovnoj sceni djeluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtijevaju da imate dobru koncentraciju da biste se na vrijeme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lijepe misli i topla osjećanja uvijek dijele ili razmjenjuju sa bliskom osobom.

Ribe

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. Željeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana