Dnevni horoskop za 27. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 27. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ova sedmica donosi rasplitanje mnogih situacija koje su vam zadavale probleme u proteklom periodu. Vi budite korektni, šta god da je problem riješićete uspješno u narednim danima.

Bik

Bikove bi od samog starta nove radne sedmice mogla da očekuje najava novih projekata ili dogovora. Budite aktivni i ništa ne prepuštajte slučaju. Družite se sa prijateljima, izlazite, prijaće vam veće društvo.

Blizanci

Dosta toga zaostalog iz prethodnog perioda čeka vas danas, pa će biti logično da se što prije dohvatite posla, jer kasnije možda nećete moći sve da stignete. Za većinu Blizanaca ovaj dan nije najpovoljniji za nove ljubavne akcije.

Rak

Solidan početak radne sedmice je pred Rakovima. Pokušajte da završite zaostale obaveze i regulišete papirologiju koju već duže vrijeme odlažete. Nema naznaka kapitalnih promjena na vašem ljubavnom planu.

Lav

Energija vam neće biti jača strana tokom ovog ponedjeljka. Ne dozvolite sebi da kasnite sa obavezama, da ih odlažete i da od toga pravite nepotrebne probleme. Opuštenija situacija i nešto pozitivnije raspoloženje danas vam daju dobru osnovu.

Djevica

U ovoj sedmici se otvaraju prilike da ostvarite nešto što ste dugo planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostaviće se da ste ipak bili u pravu.

Vaga

Ovo je sedmica u kojoj vi morate da držite pod kontrolom neke situacije, saradnike i da neke stvari preusmjerite nabolje. Sve što vas je kočilo i sputavalo u prethodnom period polako nestaje.

Škorpija

Obavljajte ono što vas ne umara previše, a najprije se bavite zaostacima bilo da su oni kroz obaveze koje niste regulisali, bilo kroz papirologiju i dogovore. Mnogo toga pozitivnog danas možete pružiti i na polju ljubavi.

Strijelac

U ovoj sedmici vam predstoje mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vrijeme bili odustali. Ukoliko želite poboljšanje odnosa, sada je vrijeme da vašu priču pokrenete u onom pravcu koji vam i odgovara.

Jarac

Od samog starta nećete biti zadovoljni tempom dešavanja i smetaće vam što morate po pet puta da dogovarate jednu te istu stvar, ali tako je kako je. Nepovoljna astrološka klima danas vam može donijeti dosta komplikacija u sferi ljubavi.

Vodolija

Sada je pravi trenutak da se presaberete, dobro organizujete i poradite na onom što je ostalo nezavršeno u poslovnom segmentu. Od vašeg konkretnog angažovanja i posvećenosti zavisiće umnogome i krajni rezultati u sferi ljubavi.

Ribe

Prilično napet početak radne sedmice je pred Ribama i ne očekujte da će ići baš glatko, jer će neke situacije iz prethodnog perioda morati da se rješavaju. Pustite da stvari idu svojim tokom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana