Dnevni horoskop za 27. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 27. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme prije nego što vas neko dovede pred svršen čin i u neugodnu situaciju. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Gubite dragocjenu energiju na sporedne situacije.

Bik

Pretjerujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Neko ne želi da vam polaže sve račune. Pažljivije analizirajte okolinu i nemojte dozvoliti da vas neko podstiče na rivalske odnose.

Blizanci

Između vas i partnera vlada nepovjerenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promijenite poslovnu taktiku.

Rak

Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju nego da se bavite dalekim prognozama.

Lav

Iznenadite voljenu osobu na neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza, možete riješiti svoje probleme.

Djevica

Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito ono što vam je drago da čujete. Budite razumni, trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženje ličnih slabosti.

Vaga

Mogući su različiti konflikti ili nerazumijevanje, voljena osoba kao da nema previše razumijevanja za vaše ćudljivo ponašanje. Očekujete pozitivan odgovor ili povratnu informaciju o poslovnoj saradnji, međutim sve je obavijeno velom neizvjesnosti.

Škorpija

Ako vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklijevati. Potrudite se da stvorite ljubavnu atmosferu. Pažljivo razmislite o alternativnim rješenjima koja vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke.

Strijelac

U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva.

Jarac

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost da se suoči sa zajedničkim problemima. Smirite obostrane strasti. Ne dopada vam se nečija uloga u poslovnim susretima, ali ne treba da se opterećujete procjenom tuđih vrijednosti.

Vodolija

Ne želite da pokažete svoje slabosti. Stalo vam je do nekog, ali emotivni epilog zavisi od raspoloženja te osobe. Ulažete veliki napor i energiju u svoje poslovne ciljeve, ali okolina ne shvata ozbiljno vaše namjere.

Ribe

Bolje je da se bavite svojim dilemama, nego da se uplićete u tuđe planove. Ostanite po strani, zna se gdje je kome mjesto. Polazite od pogrešnih informacija, tako da donosite pogrešan zaključak. Poslovni neuspjeh predstavlja logičan slijed događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana