Dnevni horoskop za 26. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 26. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Bik

Izbjegavajte sve situacije u kojima se previše uzbuđujete. Potrebno je da se iskupite za propust koji ste učinili prema bliskoj osobi. U susretu sa saradnicima pokušavate da nametnete svoju volju. Međutim, mimo vaše volje neko ima završnu riječ.

Prijaće vam veća količina vitamina i tečnosti u ishrani.

Blizanci

Sve češće počinje da vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osjećanja i potrebe. Jasno vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika.

Izbjegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Rak

Potrebno vam je nečije prisustvo i pažnja. Samo osoba koja vam je emotivno bliska, umije da vas oraspoloži na pravi način.

Imate dobar plan, ali postoje iznenadne situacije koje vas ometaju da ostvarite sve svoje poslovne namjere. Izbjegavajte suviše naporne i stresne situacije, opustite se.

Lav

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere. Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Djevica

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo.

Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova.

Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se.

Vaga

U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti drugima da vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete vaš uobičajeni način rada. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Škorpija

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe.

Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Strijelac

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Konsultujete saradnike prije nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rješenje. Prijaće vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Jarac

Potrebno je da profiltrirate svoja osjećanja i misli, zatražite nečije razumijevanje za vaše trenutno stanje. Prednost dajete poslovima koji ne donose praktičnu korist. Velika upornost ponekad donosi niz komplikacija u poslovnim kontaktima.

Izbjegavajte konfliktne situacije i emotivno rivalstvo.

Vodolija

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbjegavanje istine predstavlja pogrešan izbor.

Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspjeh.

Prijaće vam vitaminska ishrana.

Ribe

Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite. Osmijeh i emotivne želje ne znače mnogo ukoliko ne postoji čvrsta namjera. Pokušavate da ispravite poslovne propuste, nema razloga da previše pričate o svojim planovima. Važni su rezultati, a ne komentari. Prijaće vam izlazak, šetnja ili boravak u prirodi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana