Dnevni horoskop za 26. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 26. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Niste sami u poslu kojim se bavite i ne namjeravate da se tek tako prilagođavate novitetima koje je smislio neko ko ne učestvuje s vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma s dosta tvrdoglavim stavom.

Bik

Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze koje su se nagomilale za kratko vrijeme. Imate pravo da se dokažete na ovom segmentu bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.

Blizanci

Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kojem ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija, s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.

Rak

Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj. Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvidjeli da postoji i treća osoba koja vam se otvoreno udvara pa sami odlučite šta ćete da uradite povodom svog ljubavnog statusa.

Lav

Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao koji radite ne očajavajte jer na neka dešavanja ne možete trenutno uticati.

Djevica

Vaša očekivanja su velika i niko ne osporava vaš rad, koliko se od vas traži da trenutno sačekate svojih pet minuta i donesete konkretnu odluku kada je poslovna promjena u pitanju.

Vaga

Ne zaboravite ono što ste obećali svom nadređenom. Neke stvari se ne mogu zaobići. Od vas se traži angažovanje na onome što je već odavno trebalo da se desi, ali nisu bile prilike za tako nešto.

Škorpija

Ukoliko ste skloni spekulacijama na vama je da li ćete solidno dobre aspekte iskoristiti u poslovanju na berzi ili ćete ostati u svom klasičnom poslu koji vam pruža samo dozu utjehe uz redovne finansijske prilive.

Strijelac

Kada su partnerski odnosi u pitanju možete osjećati mnogo bolju energiju trenutno nego ranije. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u stavu koji imate i zajedničkim idejama, kada je emotivni život u pitanju.

Jarac

Ukoliko uvidite da vam je karijera značajno na prvom mjestu ne zaboravite da su i ostali segmenti u životu isto toliko važni. Kada je u pitanju romansa preko polja posla bićete dovoljno rezervisani oko trenutne situacije koja vam se namjestila.

Vodolija

Na polju ljubavi ne morate nešto pretjerano da ulažete napore kada je komunikacija u pitanju s partnerom. Imate svoje teme i podijelite ih nešto kasnije jer se ovdje osjeća čak doza nezainteresovanosti.

Ribe

Imate dovoljno iskustva na polju posla kojim se bavite da su moguća nova radna mjesta za vas zagarantovana. Bićete o tome obaviješteni. U svakom slučaju, promjena će vam prijati u većoj mjeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana