Dnevni horoskop za 26. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 26. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Nema razloga da prikrivate dio priče pred bliskom osobom. Suočavanje sa istinom predstavlja psihološko olakšanje. Suočavate se sa različitim problemima. Većina saradnika zagovara mjerila ili uslove koje najbolje poznaje.

Bik

Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Djelujete atraktivno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja garanciju za uspjeh. Prije ili kasnije, morate da ispunite nečije zahtjeve.

Blizanci

Napokon dolazite do saznanja da nečija obećanja nisu dovoljno iskrena. Postupite po svojoj savjesti. Opustite se. Budite promišljeni i nemojte rizikovati u stvarima koje ne poznajete dovoljno ili u situacijama kada postoji neki vid zabrane.

Rak

Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja.

Lav

U emotivnom smislu djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju.

Djevica

Djelujete isuviše uznemireno i uporno insistirate na svojim namjerama. Profiltrirajte svoje misli i osjećanja. Izbjegavajte sva nepotrebna uzbuđenja ili obaveze koje vas psihofizički iscrpljuju. Neko od saradnika može da obavi i vaš dio posla.

Vaga

Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja, pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način.

Škorpija

Potrudite se da sačuvate optimističko raspoloženje i povjerenje u partnera. Neko će vas obradovati na izuzetan način. Obratite pažnju na različite susrete ili interesantne ideje koje imaju bitan uticaj na dalji tok poslovne saradnje.

Strijelac

U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rješavanje problema. Postupite po svojoj savjesti. Neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završite započeti posao u predviđenom roku.

Jarac

Veće značenje imaju detalji koje mudro prećutkujete, nego stvari koje saopštavate ljubavnom partneru. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti.

Vodolija

Razmislite na koji način treba da šarmirate i odobrovoljite partnera. Uvijek postoji način da osvojite dragu osobu. Komplikovana situacija u kojoj se nalazite proizilazi iz zajedničkog pokušaja da se napravi pravilna dioba poslovnih i finansijskih interesa.

Ribe

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana