Dnevni horoskop za 24. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 24. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primjedbe. Očekujete brz ili lak rasplet događaja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti, ponekad treba stvarati u kreativnoj tišini i mimo radoznalih pogleda.

Bik

Prati vas emotivno zatišje, utonuli ste u svoj svijet ideja i očekujete da vam neko pokrene snažne impulse. Zainteresovani ste za nove ideje i pokušavate da se rasteretite napornih obaveza. Prihvatite koristan savjet.

Blizanci

Budite diskretniji pri različitim susretima i dobro procijenite svoje mogućnosti prije nego što pokrenete ljubavnu varnicu. Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite nagomilanih obaveza. Potrebno je da angažujete pouzdane saradnike.

Rak

U velikom zanosu svoje želje upućujete pogrešnoj osobi. Osvrnite se oko sebe, prije nego što donesete novu ili važnu odluku. Imate pogrešan utisak. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ako unaprijed ne obezbijedite nečiju podršku.

Lav

Bez nečijeg prisustva osjećate emotivnu prazninu. Teško vam je da izrazite svoja osjećanja i namjere pred bliskom osobom. Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj ljestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja.

Djevica

Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rješavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da vam neko nameće inferioran položaj.

Vaga

Ako dobijate loš signal, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbjegavajte emotivne izazove. Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri procjeni svojih poslovnih mogućnosti.

Škorpija

Ne možete da se opustite, neko vam iznenada zadaje dodatne probleme ili nove emotivne dileme. Djelujete nesigurno. Obratite pažnju na nove informacije ili na nečije upozorenje. Važno je da svojim ponašanjem dajete dobar primjer.

Strijelac

Planirajte susret sa jednom dragom osobom, za koju vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Nemojte dozvoliti da poslovne neprijatnosti utiču na vaše raspoloženje.

Jarac

Raspoloženi ste za izlazak ili za neku uzbudljivu zabavu. Veće značenje imaju detalji koje prećutkujete. Nečija priča po vašem mišljenju djeluje neubjedljivo i preuveličano, tako da se oslanjate na ličnu procjenu i sposobnosti.

Vodolija

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima. U većini situacija umijete da prilagodite kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana