Dnevni horoskop za 26. april

G.S.
Dnevni horoskop za 26. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ukoliko niste sigurni da li treba ostati ili napustiti vezu u kojoj se nalazite trenutno, nemojte donositi ishitrene odluke. Vaš zadatak tokom aprila je da radite na produktivnoj komunikaciji i poboljšate svoje pregovaračke vještine, što je za prvu dekadu Ovnova naročito bolno.

Bik

Pred Bikovima je mjesec u kojem lagano izlaze iz krize, Jupiter se sprema za hod po vašem sazviježđu u kojem će boraviti narednih šest mjeseci. Jupiter je planeta sreće, ukoliko planirate vjenčanje ili bilo kakvo ozvaničenje veze dogovorite se o tačnom datumu tokom aprila.

Blizanci

Posvetite se dragim ljudima, ovo nije mjesec u kojem treba ostati u kući. Slobodnima se pruža prilika da upoznaju zanimljivu osobu preko prijatelja i starih poznanika. April vam donosi poslovne uspjehe, novac koji dugo očekujete stiže do vas i imate priliku da završite sa starim dugovanjima.

Rak

Trenutno je fokus na privatnom životu, tako da vam april neće donijeti velike promjene na poslovnom planu. U prvoj polovini aprila možete se susresti sa manjim administrativnim problemima, za čije rješavanje vam je potrebno strpljenje.

Lav

Lavove koji rade u ženskom kolektivu očekuje zaista dobar period, imate priliku da napredujete i pokažete svoje liderske sposobnosti. Ukoliko planirate promjenu posla posljednja nedjelja aprila vam pruža šansu za ostvarenje ciljeva.

Djevica

Iskoristite mjesec pred nama za analiziranje svog dosadašnjeg rada da biste spoznali u kojem pravcu je dobro usavršavati se i dovesti svoje sposobnosti do savršenstva. Ukoliko se bavite kreativnim poslom i radite rukama, april vam donosi finansijsku dobit kakvu dugo priželjkujete.

Vaga

Slobodni pripadnici znaka maksimalno uživaju u svom solo statusu, trenutno ne želite velike promjene. Odmorite se, Jupiter u vama podstiče želju za novim znanjima, a tu je Merkur koji vam daje hrabrost da uđete u nove poslovne projekte.

Škorpija

Uživajte u slobodnom vremenu, isplanirajte izlet sa voljenom osobom ili kraće putovanje. Akcenat je na ljubavnom i porodičnom odnosu, imate priliku da se povežete sa svojom okolinom. Slobodnima se pruža prilika za ulazak u vezu na samom kraju aprila, očekujte leptiriće u stomaku.

Strijelac

Ostanite smireni, razmislite o dodatnoj edukaciji i ako je potrebno podijelite radne zadatke sa kolektivom. Nemojte ćutati o svojim problemima, organizujte sastanak i nemojte dozvoliti da cjelokupna odgovornost bude prenesena na vaša ramena.

Jarac

Iskoristite energiju za sticanje produktivnih navika, pokrenite se, budite fizički aktivni. Nema većih promjena na poslovnom planu zato možete da se posvetite zdravstvenom stanju, odlučite se za određen vid rekreacije ili jednostavno aktivirate tijelo kroz svakodnevnu šetnju.

Vodolija

Vodolije prolaze kroz period preispitivanje, mnogi od vas pitaće se na koji način mogu da unaprijede svoj život. Imate podršku Jupitera za zapisivanje novih ciljeva na različitim životnim poljima. Nije vrijeme za kritikovanje i loše misli, već za konstruktivne promjene.

Ribe

Stres koji osjećate pokušajte da izbacite na produktivan način, da se ne bi nagomilavao u vama i stvorio konflikt u odnosu sa partnerom. Pokušajte da ostanete fokusirani na svakodnevicu, slobodni pripadnici znaka shvatiće da ne mogu da promijene prošlost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana