Dnevni horoskop za 25. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 25. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Što se više angažujete oko obaveza, imate utisak da vam stalno nove dolaze na dnevni red. Međutim, nema potrebe da brinete – dan je odličan da završite sve ono što ste planirali. Emotivni partner vam sprema lijepo iznenađenje - uživajte!

Bik

Povremeno će se neki razgovori zahuktavati i biće na ivici rasprave, ali ćete smirenošću doprinijeti da sve funkcioniše kako treba. Neki zahtjevi ili postupci voljene osobe vas pomalo pritiskaju. Ne reagujte impulsivno, sve će se srediti dosta brzo.

Blizanci

Potrebna vam je potvrda dogovora i povremeno ćete biti dosta nestrpljivi. Ako možete, obaveze završite u prijepodnevnim satima, jer ćete kasnije biti okupirani razmišljanjima o drugim temama. Moguće čak i o jednoj osobi i susretu sa njom.

Rak

Iako ćete sve završiti na vrijeme i kako treba, ipak će vam neke obaveze dosta teško pasti. Malo ste umorni, osjećate se iscrpljeno i najradije biste se odmorili. Prijaće vam zato društvo voljene osobe u popodnevnim satima.

Lav

Trudite se da sačuvate hladnokrvnost u nekim kontaktima, ali biste iskočili iz kože od nervoze. Moguće je da korijen vašeg nezadovoljstva trenutno leži u lošijim ili nerazjašnjenim odnosima sa voljenom osobom. Ovo se može srediti lakše nego što mislite.

Djevica

Prihvatili ste da odradite neke obaveze, ali se osjećate iscrpljeno i ovo vam može pasti teže nego što ste mislili. Pitanje je da li ćete uspjeti da završite u roku koji ste zadali. Vjerovatno ćete morati da dio posla ostavite i za dane pred vama.

Vaga

Prijaće vam da napravite promjene u ustaljenom dnevnom rasporedu. Dosta toga vam ide od ruke pa iskoristite dan da zatvorite zaostale obaveze ili da pokrenete komunikaciju sa saradnicima. Dosta flertovanja, raspoloženje i zadovoljstvo.

Škorpija

Brinete se da li ćete uspjeti da namaknete potrebnu sumu kojom hoćete da zatvorite dugovanje ili zaostalu obavezu. Ako danas ne dođete do novca, sutra sigurno hoćete. Odlični kontakti sa emotivnim partnerom, radujete se susretu.

Strijelac

Nekim se paricama niste nadali pa ćete biti baš obradovani. Taman dovoljno da zatvorite jednu obavezu ili da pokupujete neke sitnice i častite sebe. Danas Strijelčevi mogu pokrenuti zanimljivu komunikaciju sa osobom preko posla.

Jarac

Sigurni ste u sebe, stabilni, a imate i odlične ideje koje se spremate da realizujete što prije. Budite svjesni svojih vrijednosti i toga što možete uraditi pa se pokrenite. Moguć dogovor sa nekim koga simpatišete ili sa kim se družite.

Vodolija

Jedan razgovor donosi dozu sigurnosti koja vam je bila neophodna. Dobili ste obavještenje ili o novcu ili o pomacima u poslu. Šta god da je – odlično je! Svoju radost ćete podijeliti sa osobom koja vam je neizmjerno važna. Moguć ljubavni susret.

Ribe

Samo ako budete uspijevali da kontrolišete svoje promjenljivo raspoloženje, možete uspjeti da uradite neke značajne stvari u poslu. Vijesti koje ćete dobiti su više nego dobre. Emotivno je ovo odličan dan, pružanje i primanje ljubavi i pažnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana