Dnevni horoskop za 25. april

G.S.
Dnevni horoskop za 25. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Vidna poboljšanja javljaju se unutar porodice pa će napetosti jenjavati. Vratiće se stari dobri odnosi i uspostaviti željeni sklad. Samcima će se otvoriti put do srca nove ljubavi.

Bik

Merkur je u vašem znaku i omogućava vam značajno popravljanje finansijske situacije i pomoć uticajnih ljudi. Neke od vas očekuje premještaj, dodatni poslovi ili zaokreti u karijeri.

Blizanci

Nervoza i malodušnost odraziće se na vaš organizam u vidu gastritisa ili problema sa spavanjem. Međutim, sreća je što imate dobar Venerin uticaj u svom znaku, zbog čega ste raspoloženi i veseli.

Rak

Nemojte partneru prigovarati za neke situacije koje su se dogodile u prošlosti. Umjesto da se opterećujete nedostacima, prisjetite se njegovih dobrih strana. Ako ste u nekoga zaljubljeni, budite strpljivi i pričekajte da vas druga strana primijeti.

Lav

Bračni odnosi su sve skladniji, a dodatno vas zbližavaju zajednička planiranja budućnosti, razmišljanja o kreditima, kupovinama ili prodajama nekretnina. Slobodni bi mogli da počnu novu ljubavnu priču, neko će preduzeti sve da vas osvoji.

Djevica

Lakše ćete se koncentrisati na učenje i obavljanje poslova. Možete očekivati smirivanje napetih odnosa s kolegama na poslu, a posebno s nadređenima. Riješićete mnoge zaostale poslove.

Vaga

Mars vam daje obilje energije, ali treba pravilno da je usmjerite. Ne pretjerujte u fizičkom naprezanju, porocima i noćnom životu. Čuvajte se povreda i povećanih napora koji vas i te kako mogu iscrpiti.

Škorpija

Raščistite nejasnoće, ne očekujte da će se stvari srediti same od sebe. Smireno razgovarajte o problemima koji vas muče. Vidjećete da je i mali korak dovoljan pa da dođe do poboljšanja.

Strijelac

U centru pažnje biće kadrovska preraspodjela poslova i odnosi s kolegama i nadređenima. Neki od vas češće će biti na terenu, preseliti se u druge prostorije ili dobiti nove saradnike.

Jarac

Sve vam kreće nabolje. Povoljne su vam sve aktivnosti, od novih projekata do promjene posla. Ako se bavite umjetnošću, poslovima s inostranstvom i izdavaštvom, dobar je period za nove početke.

Vodolija

Staloženo ćete rješavati bračne probleme i svom životu dati pečat odgovornosti i sazrijevanja. Nećete biti podložni mišljenju okoline niti dopustiti da išta baci sjenu na vašu ljubav. Ako ste slobodni, u vaš vidokrug će ušetati neko privlačan.

Ribe

Radne zadatke obavljaćete s lakoćom, probleme rješavati mudro, a izvrsno ćete se snalaziti i u iznenadnim situacijama. Poseban uspjeh možete očekivati u medijski zastupljenim poslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana