Dnevni horoskop za 24. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Možda vas obaveze na poslu opterećuju i tjeraju da razmišljate o prethodnim greškama, ali se sjetite koliko ste napredovali i naučili i recite sebi da možete samo da idete unaprijed.

Bik

Osoba koja vam se dopada danas će vam staviti do znanja kako se zaista osjeća. Osjećate mali strah vezan za ljubavni život, niste sigurni šta će biti sljedeći koraci, ali sve će se riješiti i biće u redu. 

Blizanci

Dnevni horoskop za 24. oktobar vam predviđa neočekivanu situaciju na poslu, moguće je da će neko pokušati da vas ubijedi da negdje griješite. Budite hrabri i sigurni u sebe, problem nije u vama.

Rak

Slijedi vam šok danas, neka situacija će vas vratiti u prošlost i biće vam potrebna ogromna samokontrola da isplivate iz nje! Važno je da se ne fokusirate na stara osjećanja, već budete sigurni u to ko ste sada. Moguća je glavobolja ili migrena.

Lav

Horoskop vam predviđa da ćete se osjećati pomalo zapostavljeno, vaša grupa prijatelja ima neku aktivnost u koju niste uključeni i zbunjeni ste time što ste izostavljeni. Da li je u pitanju samo previd ili ste se nekome zamjerili?

Djevica

Predstoji vam period u kojem ćete se malo osamiti i važno je da zapamtite da vam nisu uvijek potrebni drugi ljudi da biste bili srećni. Radite nešto što je samo vama zabavno, možda je u pitanju neki hobi.

Vaga

Niste tip osobe koji bi sjedio na dvije stolice, ali kao da se u vama bore osjećanja prema dvije različite osobe i na to niste navikli. Oslušnite šta vam srce govori, samo jedna od njih dvije vas je vrijedna.

Škorpija

Izazovan dan na poslu, neko ko je iznad vas pokušaće da vas postavi pred zadatak koji vam se čini nemogućim. Ako ne budete oprezni i samouvjereni, moguć je čak i konflikt oko toga.

Strijelac

Dnevni horoskop za 24. oktobar predviđa vam malo mrzovolje, nikako da nađete zajednički jezik s nekom osobom s kojom radite. Nemojte da vas obeshrabri njen stav, već pokušajte da stvari vidite iz njenog ugla.

Jarac

Imate problem s povjerenjem danas, dnevni horoskop vas upozorava da nekoj osobi iz okoline nećete moći da vjerujete. Da li je problem objektivno u njoj ili u tome kako se vi trenutno osjećate?

Vodolija

Ne oslanjajte se na druge ljude danas, dnevni horoskop vam je u znaku solo poduhvata koji će vas staviti na veliki test. S partnerom morate ravnopravno da raspodijelite neko zaduženje od kojeg oboje prevrćete očima.

Ribe

Dnevni horoskop za 24. oktobar savjetuje vas da na poslu ne preuzimate sve na sebe, već da delegirate drugima njihov dio zaduženja. U ljubavi nalazite novu inspiraciju, cijeli dan provodite sanjareći!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana