Dnevni horoskop za 24. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pažljivije analizirajte voljenu osobu da biste odgonetnuli dio skrivenih poruka ili namjera. Ponekad treba upotrijebiti šahovsko pravilo “taknuto-maknuto”. Saradnici očekuju da djelujete dovoljno efikasno i snalažljivo. Važno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Bik

Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Djelujete vrlo ambiciozno, pažljivo provjeravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Negdje ste zatajili. Previše arogancije sa vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.

Rak

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Lav

Djelujete uznemireno. Prije ili kasnije, morate da prihvatite nečija pravila o zajedničkom životu i emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu koji najviše odgovara vašim poslovnim interesima. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom novi događaji predstavljaju dobar povod za zajedničku proslavu, sve u skladu sa inspiracijom. Oslonite se na intuiciju pri donošenju konačne odluke. Nalazite se pod uticajem faktora sreće, tako da vas očekuju pozitivni rezultati. Zračite pozitivnom energijom.

Vaga

Neko određuje pravila ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa zadatom ulogom. Naravno, to vam se ne dopada. Neko vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima. Izbjegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Škorpija

Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savjet, nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Strijelac

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Ukoliko vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju strategiju. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Jarac

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje. Priuštite sebi omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vodolija

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Ribe

Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji. Neko vam jasno daje do znanja, da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Djelujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana