Dnevni horoskop za 24. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 24. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ako dobijate loš signal, važno je da se sklonite u stranu i da sačekate neku bolju priliku. Izbjegavajte emotivne izazove. Uporno pokušavate da nametnete svoj uticaj na saradnike, ali budite promišljeniji pri procjeni svojih poslovnih mogućnosti. Važno je da se rasteretite suvišnih briga, opustite se.

Bik

Nemojte dozvoliti da vas neko zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave.

Osjećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost. Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Blizanci

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.

Rak

U susretu sa voljenom osobom, suočavate se sa problemom nerazumijevanja po pitanju zajedničkih prioriteta. Stalo vam je da izgledate lijepo, duhovito ili šarmantno pred okolinom. Ali, vaše ponašanje neko karakteriše na pogrešan način. Izbjegavajte stresne situacije koje vas uznemiravaju.

Lav

Nema razloga da očekujete previše razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Potrebna vam je osoba sličnih afiniteta. Izbjegavajte nepotreban rizik na koji vas nagovaraju određeni saradnici. Posvetite pažnju nekim vedrijim sadržajima koji pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

Djevica

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor.

Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke.

Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vaga

Vaša pojava ili stil djeluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo. Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje.

Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Škorpija

Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner griješi ili samo djeluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje. Potrebno je da pronađete novo rješenje da biste pravilno riješili različite nesporazume koji vas prate u susretu sa saradnicima.

Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Strijelac

U susretu sa voljenom osobom nema potrebe za mistifikacijom, na takav način svako postaje žrtva sopstvenih zabluda.

Prepustite saradnicima da dokazuju svoje sposobnosti u situacijama koje vas zamaraju. Važno je da se dobro organizujete.

Jarac

Prikrivanje istine pred bliskom osobom uzrokuje nove emotivne sumnje. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje “ljekovito”.

Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju profesionalnu osujećenost ili nezadovoljstvo. Obratite pažnju na pravilnu ishranu ili na zdraviji način života.

Vodolija

Pokušavate da odložite susret sa jednom osobom, ali to je samo privremeno rješenje. Suočavanje sa istinom donosi olakšanje.

Potrudite se da vaši saradnici prihvate realna objašnjenja i okolnosti koje utiču na zajednički uspjeh.

Ribe

Partner nema namjeru da strpljivo čeka na vašu odluku, već preuzima iznenađujući korak i inicijativu. Logično, sve ima svoju cijenu. Vaša osnovna interesovanja su praktične prirode. Lako možete da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Potrebno je da unosite više tečnosti i vitamina u ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana