Dnevni horoskop za 24. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 24. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

 

Ovan

Vaša Ovnovska sposobnost pronalaženja novih načina upotrebe stvari danas će vam dobro doći. Jaka energija i mentalna snaga omogućiće vam obavljanje svih poslova na lagan i neopterećujući način. Kad se uhvatite nekog posla, sagledajte ga sa svih strana.

Bik

Ako se posao nagomilao, danas je dan da Bikovi istu gomilu i riješite. Ovo posebno vrijedi za stvari koje niste obavili juče. Srećom, danas dobijate dodatnu energiju i mentalnu oštrinu. Sve će vam ići od ruke.

Blizanci

U mogućnosti ste nadoknaditi mnoga zabušavanja posljednjih dana. Planetarna energija vas upućuje na dovršavanje poslova koje ste ostavili juče te vam obećava dovršavanje istih.

Rak

Danas Rakovi mogu očekivati dodatnu energiju i fizičku snagu. Odličan dan je za sređivanje ormara. Uživa ćete u aktivnostima koje uključuju kretanje i šetnju. Razmislite o tome gdje se sada nalazite na svom životnom putu.

Lav

Ako su  Lavovima određeni zadaci ili projekti činili prekomplikovanima za dovršavanje, današnja energija omogućiće vam kraj svega toga. Jednom kad se posla uhvatite, najvjerovatnije ćete ga uspjeti i obaviti.

Djevica

Djevice, mogle biste osjećati jaču energiju nego prije, jer vaš znak sada je glavni, pa bi bilo dobro iskoristiti takvu situaciju koja je samo jednom godišnje. Ona će pojačati vaše mentalne i fizičke sposobnosti.

Vaga

Vage, ako je u pitanju nešto čime biste se pozabavili detaljnije, onda je danas pravi dan za to. Psihičke i fizičke mogućnosti su vam pojačane. Riješite se svake nesigurnosti  i preduzmite korake koji vas vode vašem cilju.

Škorpija

U zadnje vrijeme osjećali ste se prilično čudno pa će vam današnji dan biti vrlo dobrodošao kako biste uspješno posložili stvari u glavi na način na koji to inače radite. Osjetićete pojačanu energiju.

Strijelac

Ako su Strijelci htjeli probati nešto posebno, danas je odličan dan za to. Avantura donosi uzbuđenje, kreativnu energiju i mir koji su vam jako bitni, toliko da ste zbog njega spremni i rizikovati neke stvari.

Jarac

Današnja energija Jaraca pridonijeće dovođenju stvari u red i to baš onako kako vi znate i želite najbolje. Obavite čišćenje ormara, skladišta i svega onog što ste odgađali u nedogled., dan je kao rođen za takve stvari.

Vodolija

Današnja energija daje snagu gotovo za sve čega se sjetite. Iskoristite i mogućnost drugačijeg pristupa poslovima. Danas je i dan za humanitarni rad pa ako imate neke zločeste namjere sve će vam se obiti o glavu.

Ribe

Danas je Ribama odličan dan da ponovo pokušate nešto što vam je prije bilo prevelika prepreka koju jednostavno do sada niste uspjeli preći, bez obzira na sve vaše dosadašnje pokušaje i muke. Nemojte se bojati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana