Dnevni horoskop za 23. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 23. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Zadržite dodatnu mjeru opreza, jer pogrešan potez stvara mogućnost za novu komplikaciju ili poslovni gubitak. U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osjećanja te tako nepotrebno provocirate svog partnera.

Bik

Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije riječi ili novi uslovi koji vam se postavljaju. U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični da biste dobili sve ono što želite.

Blizanci

Dobro procijenite najbolji trenutak za efikasnu akciju. Partner, za razliku od vas, lakše rješava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Nažalost, nečije samouvjereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

Rak

Gubitak s kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju. Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promjenama emotivnog raspoloženja.

Lav

Važno je da ispoštujete svoja moralna načela. Ne treba da se dokazujete pred osobama koje primjenjuju drugačije kriterijume o uspješnom poslovanju. Insistiranje na pretjeranim zahtjevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat.

Djevica

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine pa pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku, nema razloga da smišljate nove izgovore kao opravdanje.

Vaga

Okolina vam pomaže u zajedničkom uspjehu, a neko pokušava da vam obezbijedi bolje materijalne uslove. Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret.

Škorpija

Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima koji mogu da vam povjere novu ulogu. Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu.

Strijelac

Uvijek postoji uspješniji i ljepši dio stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno i bez dobre pripreme. Djelujete samouvjereno i dobro raspoloženo dok, nasuprot vama, partner kao da vješto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo.

Jarac

Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa kolegama, već da pronađete novo i kompromisno rješenje. Ako partner nema dovoljno razumijevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid.

Vodolija

U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbjegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagovještavaju.

Ribe

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu. Dobro je kada znate šta ili koga želite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana