Dnevni horoskop za 23. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 23. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Komunikacija i dogovori sa saradnicima veoma su naglašeni, ali u isto vrijeme u međuljudskim odnosima može postojati tenzija zbog vaše impulsivnosti. Odličan dan je pred vama ukoliko imate na umu da napravite neko prijatno iznenađenje dragoj osobi i predložite neko lijepo putovanje.

Bik

Dosta grešaka moglo bi da se očekuje i na vašoj i na strani nekog od saradnika, zato kontrolišite sve što radite danas, a posebno papirologiju. Na ljubavnom planu biste mogli da se više nego inače prepustite ljubavnim talasima i uživate koliko je moguće.

Blizanci

Pred Blizancima je dan koji bi trebalo da posvete potpunom angažovanju i posvećenosti zacrtanim poslovnim ciljevima. Obratite pažnju na potencijalne ljubavne signale koji vam mogu pristizati iz poslovnog okruženja, neko sa kim dugo sarađujete.

Rak

Nema naznaka preprekama na profesionalnom putu ni ovog dana za većinu Rakova. Samo naprijed, sve svoje obaveze trebalo bi da završite uspješno. Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom s ciljem poboljšanja postojećih odnosa. Neka inicijativa bude na vama.

Lav

Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima daće vam dobru osobu da neku od svojih mnogobrojnih ideja uspješno pokrenete u realizaciju. Kada su ljubavne relacije u pitanju evo odličnog dana da se dodatno angažujete.

Djevica

Mnogima od vas se može otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne nove poslovne saradnje. Nema prepreka na vašem ljubavnom putu. Uz malo više angažovanja mogli biste i da zablistate u nekoj od konkretnih akcija.

Vaga

Suštinski ništa novo na poslovnom planu danas ne čeka tipične Vage. U nešto laganijem ritmu, ali sigurno realizujete svoje profesionalne obaveze. Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta.

Škorpija

Pokušajte da završite sve što je zaostalo, zatražite pomoć nekog od povjerenja i prije svega budite strpljivi u svemu što radite. Strpljenje i fleksibilnost će vam biti potrebni i na ljubavnom planu ukoliko planirate da potencijalno nezadovoljstvo ostavite iza sebe.

Strijelac

U komunikaciji i dogovorima možete očekivati povremena ubrzavanja i trenutke kada ćete biti nervozni i napeti, ali ovo je nešto sa čime ćete se više nego uspješno izboriti. Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, ne bi trebalo ništa da mijenjate.

Jarac

Još jedan vrlo naporan radni dan je pred Jarčevima, što će zahtijevati dosta opreza i fleksibilnosti u komunikaciji sa autoritetima i nadređenim osobama. Potrudite se da previše ne zapostavite ljubavni segment jer su astrološki aspekti sasvim povoljni za finu ljubavnu komunikaciju.

Vodolija

Ovo bi mogao da bude jedan od uspješnijih dana za većinu tipičnih Vodolija, posebno ako je u pitanju pokretanje novih poslova sa saradnicima koji se pojavljuju iz prošlosti. Na bar jedan ustupak budite spremni kada je ljubavna sfera u pitanju.

Ribe

I danas biste se mogli naći u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla što zbog rokova koje treba da ispoštujete. Još ako i nadređeni pritisnu, eto nervoze. Dijelom zbog opterećenosti obavezama, a dijelom i zbog neraspoloženja i mogućeg nezadovoljstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana