Dnevni horoskop za 23. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 23. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Susret sa jednom osobom djeluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbjegnete nečije društvo. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrijednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima.

Bik

Brinete zbog ljubavnih dilema, imate loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Djelujete nepovjerljivo i oprezno. Vaše ideje zvuče dobro, ali okolina nema dovoljno sluha za poslovni kompromis koji podrazumijeva drugačiji model ponašanja.

Blizanci

Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Ne dopadaju vam se nečije ideje. Umijete da smislite pametno rješenje i prigodno objašnjenje za saradnike.

Rak

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima.

Lav

Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbjegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti.

Djevica

Budite uporni pred svojim partnerom, nemojte potiskivati svoje emotivne želje i potrebe. Vaše riječi nisu dovoljna garancija da biste ostavili pozitivan utisak na osobu koja odlučuje o poslovnim interesima.

Vaga

Ništa nije bezazleno kao što izgleda. Partner budnim okom prati vaše kretanje i ponašanje. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.

Škorpija

Nema potrebe da gajite velike iluzije. Lako se zanosite. Podršku i razumijevanje potražite kod provjerenih prijatelja. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrijebi vaše izjave u svoju korist.

Strijelac

Očekuje vas nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima.

Jarac

Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima. Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da djelujete dobronamjerno.

Vodolija

Pokušavate da riješite emotivnu dilemu, oslonite se na svoju intuiciju. Nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda. Nema razloga da vjerujete u informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje.

Ribe

Djelujete uznemireno, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života ili emotivnu opomenu. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu svojih interesa. Međutim, postoje otežavajuće okolnosti koje vas usporavaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana