Dnevni horoskop za 22. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 22. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija, kao dobar podsticaj.

Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Učinite nešto u prilog ljepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Bik

U emotivnom smislu, nedostaje vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da zalutate u pravcu pogrešne osobe.

Neko vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav odnos. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Blizanci

Nemojte zavaravati partnera pogrešnom pričom. Pred voljenom osobom nije važno ono što govorite, nego ono što osjećate.

Važno je da vjerujete u svoju intuiciju, ali i da prihvatite koristan savjet koje vam nude bliski saradnici. Prijaće vam relaksacija ili neka sportska aktivnost.

Rak

Nema razloga da preuveličavate svoje potrebe u susretu sa voljenom osobom. Ne možete lako promijeniti nečiju volju i mišljenje. Pomisao da se nalazite ispred drugih, odslikava vašu potrebu za dominacijom ili potrebu da zavedete nova pravila poslovanja. Izbjegavajte stresne ili naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Lav

Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da vam popravi raspoloženje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja.

Djevica

Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite sta je pravi povod. Negdje ste zatajili. Previše arogancije sa vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima kao dobra relaksacija.

Vaga

Očekuje vas emotivno zadovoljstvo koje će vas ispuniti pozitivnom energijom. Uživajte u odabranom društvu. Ne dopadaju vam se nečije ideje. Umijete da smislite pametno rješenje i prigodno objašnjenje za saradnike. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi.

Škorpija

Ulazak u neku zabranjenu zonu, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspjeh zavisi od nekoga sa strane. Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Strijelac

Planirajte romantičnu zabavu udvoje. Očekuje vas tajanstvena šifra, koja djeluje pozitivno na vaše raspoloženje i motivaciju. Konflikt u rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima, budite dovoljno oprezni i promišljeni. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima. Ne dopada vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali prije ili kasnije sve dođe na svoje pravo mjesto. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Vodolija

Djelujete zavodljivo i privlačno. Sreća je na vašoj strani, sve dok postoji zajednička želja da sačuvate emotivnu bliskost. Neko potvrđuje vaša očekivanja u poslovnoj saradnji. Važno je da sačuvate prisebnost duha u odlučujućem momentu. Potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti, izbjegavajte pretjerivanje.

Ribe

Voljena osoba djeluje vrlo inspirativno i umije da zaokupi vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Neko pokušava da vam nametne stroga pravila ponašanja, ali vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Emotivna afirmacija u vama pokreće novu snagu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana