Dnevni horoskop za 22. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 22. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Upravo ovaj trenutak je sasvim prikladan za jačanje ljubavnih odnosa - za romantiku i zabavu, jer planete obećavaju uspon u vašem ličnom životu. Bićete zadovoljni druženjem sa osobama koje su mirne, staložene i ne stvaraju bespotrebne sukobe.

Bik

Ako imate priliku za aferu, a već ste u stabilnom odnosu, zvijezde poručuju da će biti opasno ako se na to odlučite. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve odluke.

Blizanci

Planetarna konfiguracija ovog perioda je predznak kreativne promjene - inspirisani ste za nove poduhvate, imate ideje i planove, pa ne dozvolite da vam ih obezvrijede oni sa ograničenim shvatanjima.

Rak

Gurajte svoju priču, ali dajte šansu i za nova poznanstva. Rakovi u vezi, možda je vaš odnos s voljenom osobom trenutno nategnut – partner se povlači u sebe, a vi ga posmatrate ispod oka i bude vam se sumnje.

Lav

Ako ste u posljednje vrijeme utučeni, možda možete nešto kod sebe da promijenite čisto da biste se osvježili, na primjer, frizuru ili način oblačenja – nijanse koje se možda mogu dopasti i vašoj voljenoj osobi. Planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje.

Djevica

Nebesko poravnanje vas dovodi do dubljeg razumijevanja. Tu ste za partnera, kao i on za vas, jedno drugome predstavljate rame za plakanje i oslonac kom se obraćate u dobru i u zlu.

Vaga

Komunikacija vam je trenutno u prvom planu, jer ćete morati da razgovarate o važnim pitanjima o vašem odnosu i planovima da  biste došli do zadovoljavajućih zaključaka koji će imati veliki uticaj na vašu budućnost.

Škorpija

Skloni ste da svoje emocije držite pod kontrolom, pa kad se suviše nagomilaju – izgubite kontrolu nad sobom, što se može loše odraziti po vaš ljubavni odnos. Da se to ne bi desilo, iskreno o svemu razgovarajte sa partnerom.

Strijelac

Ne dozvolite da vas strah od neuspjeha savlada tokom ovog perioda. Organizujte svoju dnevnu rutinu drugačije, potrebna vam je promjena. U ovom periodu možete se suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove.

Jarac

Možda ćete imati probleme sa variranjem pritiska, ubrzanjem pulsa i vrtoglavicom – to je prolazno i posljedica nekoliko faktora koji vam prouzrokuju napetost i neizvjesnost.

Vodolija

Stabilizujte zadatke i ishode koji se direktno odnose na vaše profesionalne ciljeve. Oni od vas koji sami nešto razvijaju uskoro će požnjeti neočekivani uspjeh. Nećete se najbolje slagati sa šefovima i pretpostavljenima.

Ribe

Poslovni razgovori i komunikacija sa upravom uspijevaju ako se ne ljutite zbog nepredviđenih situacija. Sada se osjećate napeto zbog svoje nesposobnosti da rukujete količinom informacija koje su vam potrebne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana