Dnevni horoskop za 22. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 22. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Djelujete hrabro i neustrašivo, posebno kada je novi posao aktuelan. Ne mogu da vam polome krila koliko god da imate neprijatelja oko sebe. Donosite odluku brže i bolje u vezi sa osobom sa kojom ste duži period. Brak vam je stabilan. Odlazak kod doktora neizbježan.

Bik

Na vrijeme možete da izbjegnete probleme ili teškoće. Vi ste osoba koja se diže kao feniks onda kada je najteže. Niste odlučili šta ćete da radite sa osobom koju ste upoznali prošle nedjelje. Razmišljate i dalje. Bol u grudima izazvan psihosomatskim putem.

Blizanci

Vaš vladar Merkur je već krenuo retrogradno i to vam može donijeti problem sa dokumentima, posebno ako radite sa inostranstvom. Stara ljubav zaborava nema. Ponovo ćete biti zajedno. Susret iznenada ili preko interneta. Nema značajnih problema.

Rak

Vi ste neko ko zna da uživa u poslu koji voli. Stabilizujete se finansijski. Niko nije u stanju da organizuje bolje od vas posao. Euforične emocije. Potreba za osobom koja se pravi da ne vidi vaše poglede. Ali zato vi sve primijetite. Problem sa disanjem.

Lav

Niste u problemu. Ali možete biti u problemu ako novac trošite neplanirano ili nerealno. Uljepšavajte svoje tijelo. To vam je prijeko potrebno, jer vam podiže sistem vrijednosti. Bićete zavodljiviji. Raspoloženi ste, ali isto tako lako pokvarite raspoloženje.

Djevica

Ide vam dosta toga od ruke. Sa osobama od autoriteta ostvarujete dobru komunikaciju i uspješno rješavate sve probleme. Kod vas se mnogo toga unaprijed podrazumijeva. Osoba koju volite o vama nema jasnu sliku. Unaprijedite vezu komunikacijom. Regeneracija organizma uz lagane vježbe.

Vaga

Da li imate probleme sa poslovnim partnerima? Niste se postavili kako treba. Previše se postavljate autoritativno. Problem sa partnerom postaje prošlost. Tu će vam biti lakše. Niste opterećeni. Vi možete sebe da regenerišete jedino uz dobru muziku.

Škorpija

Bili ste vrijedni. Isplatio se rad i čekanje. Sada imate ispred sebe unapređenje. To vam se najviše dopada. Slobodni pripadnici ovog znaka još nisu spremni da se vežu i budu u stabilnoj zajednici. Mislite na bol u stomaku, a ništa ne preduzimate.

Strijelac

Veliki rad se očekuje u toku dana, ali i da nastavite tako na dalje u budućnosti, ne samo danas. Naglašena strastvenost će vas vući u pravcu kraćih ljubavnih vezica, neobaveznih druženja i odnosa koji su pola druženje pola ljubav. Dosta dobro, ali pazite na vene.

Jarac

Vaš račun u banci je stabilan. Niste u minusu niti biste sebi dozvolili tako nešto. I dalje očekujete veliki konto. Započnite zajednički život sa osobom koju volite. Teško vam je da se otvorite. Partner vas podržava. Čuvajte se velikog tereta. Opterećujete kičmu.

Vodolija

Dovoljno je da pogledate na sat i da znate da ste sve završili što ste naumili. Radite sa zemljama poput Engleske ili Norveške. Privučeni ste ženom Lav ako ste muška Vodolija. Ukoliko ste žena onda za vas jedan mačo men rođen u znaku Ovna. Njegova pomalo sirova energija liječi vašu dušu. Nemate većih problema.

Ribe

Pazite da ne napravite neki propust sa dokumentima ili da žurite na poslovni sastanak i sebi nanesete jaku nervozu. Pojačana vam je sentimentalnost. Moguće da sanjarite i maštate više nego živite ljubav. Mogući ozbiljniji problemi, pa čak i hospitalizacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana