Dnevni horoskop za 22. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 22. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Rano je da očekujete konkretne promjene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove.

Bik

U privatnom životu budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite sitnice. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju.

Rak

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbjegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspjeh.

Lav

Djelujete uznemireno, zatražite nečiji oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Kontrolišite svoje impulse. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.

Djevica

Izbjegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utješnu varijantu.

Vaga

U odnosu sa bliskom osobom osjećate zadovoljstvo, učinite sve što je potrebno da spojite lijepo sa korisnim. Uskladite svoje misli i osjećanja. Ono što zamislite u stanju ste i da ostvarite. Ponekad treba osluškivati reakciju ili komentare saradnika. Sakupljajte korisne informacije.

Škorpija

Latentna nesigurnost koju osjećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Potrebno je da realno procijenite situaciju na poslovnoj sceni. Djelujete oprezno i ne vjerujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima.

Strijelac

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba.

Jarac

Primjećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima oko raspodjele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.

Vodolija

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost, vaša opravdanja donose suprotan efekat. Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku.

Ribe

Primjećujete da partner lukavo i vješto ignoriše vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvijek postoji faktor iznenađenja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana